5.1.16

The nap layout

Καλή χρονιά σε όλες σας.Ελπίζω να περάσατε ωραία αυτές τις μέρες και δημιουργικά.Προσωπικά κατάφερα να τελειώσω μόνο ένα πράγμα.Ένα μίνι άλμπουμ χωρίς κανόνες (θα σας εξηγήσω σε ανάλογο ποστ)για τη σχολική γιορτή της Μαρως.Κυρίως έπλεκα όλο το διάστημα των γιορτών και έβλεπα σειρές και ταινίες.Κάθε.Βράδυ.Είναι που ίσως είχα φτιάξει πολλά layouts πριν τις γιορτές και στόμωσα.Σήμερα θα σας δείξω ακόμα ένα(έχω μερικά ακόμα στην αναμονή)
Αρ γιου ρέντι?


Θα σας περιέγραφα τι έκανα ,αλλά νομίζω ότι είναι οφθαλμοφανές.Όσο για τον τίτλο ,έχει να κάνει με το μεσημεριανό ύπνο της Μάρως.Μία σχέση αγάπης-μίσους,εξάρτησης-αποτοξίνωσης κλπ.Τις λεπτομέρειες της ιστορίας τις σημείωσα στα δεξιά πίσω από τη φωτό και ο μόνος  λόγος που το έκανα είναι γιατί δεν έβρισκα άλλο σημείο πάνω στη σελίδα να ταιριάζει.




Ελπίζω να σας άρεσε και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Καλό βράδυ

3 comments:

  1. Κλασική περίπτωση ύπνου!Σε λίγο καιρό ότι προσπάθεια και αν κάνεις θα πέφτει στο κενό!εσύ θα κοιμάσαι και εκείνη θα παιζει....
    Μου αρεσει πολύ η σύνθεση σου, ο συνδυασμός του ροζ με το μαύρο υπέροχος!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα.Σοφία το αυτή παίζει κι εγώ κοιμάμαι συμβαίνει ήδη το πρωί.Τι γλυκος ύπνος!
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σ'αρεσε.

      Delete
  2. εμένα πάντως τον έχει κόψει απο τα δυο της...και που και που την παίρνει ο υπνος νωρίς το απόγευμα, 17.30-18.00 και κοιμάται σερί μέχρι το πρωι! η καλύτερη μου!
    όσο για την σύνθεση είναι ήδη στις αγαπημένες μου!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog