13.1.16

Βλέποντας και κάνοντας mini album

 Στις 23 του περασμένου Δεκέμβρη,πήγα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου της Μάρως.Τράβηξα τόσες πολλές φωτογραφίες που ένα πράγμα ήταν σίγουρο:δεν χωράγανε στο PL αλμπουμ με τίποτα όμως.Κι αυτό γιατί είχα εκ των προτέρων αποφασίσει ότι τις θέλω τυπωμένες όλες.Στροφή δεξιά.Κλικ.Στροφή αριστερά.Κλικ.Πάνω τα χεράκια.Κλικ.και πάει λέγοντας.

Αποφάσισα λοιπόν να τις βάλω όλες σε ένα μίνι άλμπουμ.Επειδή είμαι μεγάλη τεμπέλα αποφάσισα να τηρήσω μόνο έναν κανόνα.Να τελειώσει σε δύο μέρες.Και τον σεβάστηκα.Κατά τα άλλα το πήγα βλέποντας και κάνοντας.Μισό λεπτό να σας δείξω μερικές φωτογραφίες και συνεχίζω τα σχόλια παρακάτω.

Εξώφυλλο:
Αντί χαρτιού χρησιμοποίησα μια φωτογραφία της Μάρως.Ένα αυτοκόλλητο με λουλούδια κι από πάνω λίγο χαρτί πατρόν γιατί μου φάνηκε λιγάκι έντονο.Κόλλησα τα γράμματα σε μία διαφάνεια για να δώ που ταιριάζουν.Λίγο σπάγγο,ένα αυτοκόλλητο (love) απο την εποχή του πλειστόκαινου.Αυτά όλα πάνω σε ένα κομμάτι χαρτόνι από παλιές συσκευασίες.

Μέσα σελίδες :


Παραπάνω σας είπα για την έλλειψη κανόνων και αυτή η πρώτη σελίδα επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου.Δεν υπολόγισα τους κρίκους στο πάνω μέρος και αναγκαστικά κόλλησα ένα κομμάτι χαρτί επιπλέον.Νοου μπιγκ ντιλ,λέμε.Έτσι κι αλλιώς δε μέτρησα καμιά σελίδα πριν την κόψω.
   Φέτος δεν είχα καθόλου φρέσκα χριστουγεννιάτικα χαρτιά και ξέθαψα περσινά και πιο     παλιά.Νομίζω τα αλπμουμάκια είναι η τέλεια ευκαιρία για ανασκαφές.Αν και προσωπικά το κάνω και με τα layouts αφού δεν ψωνίζω πολύ συχνά προμήθειες.


 

Επίσης,ανακάλυψα το εξής σχτικά με το ράψιμο.Ράβοντας τα στολίδια και τα χαρτάκια πριν τα κολλήσω πάνω στο φόντο,οι κλωστές που περισσεύουν κάθονται πιο ελεύθερα και ανέμελα.Κι επιπλέον αν κάτι δεν πάει καλά ράβοντας-που μου συμβαίνει-τα πετάς και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Εδώ τελείωσε η ξενάγηση και σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή.Ελπίζω να σας άρεσε.
Πολλά φιλιά σε όλες.

2 comments:

  1. Τι να πρωτοκοιτάξω?????Είναι απλά τέλειο!!!Μου αρέσει που έγραψες πάνω στο χαρτί..Με γραφομηχανη ?ή το έβαλες σε printer???

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog