5.2.12

Scrapbooking και σφουγγάρισμα.......

Πάει κι αυτή η εβδομάδα.Θα ήμουν πολύ γαιδούρι αν σας πω ότι δε μου φτάσανε τόσες μέρες κλειστά τα σχολεία;Γκουχου.......
Στο μεταξύ με τα χιόνια που εδώ και δύο μέρες λιώνουν,αισθάνομαι ότι σιγά σιγά θα λιώσει ολη η πόλη.Στάζουν τα πάντα.Δεν έχω βγει καθόλου απ'το σπίτι.Και πιάστηκα με κάτι χαζομάρες του τύπου,να καθαρίσω το συρτάρι με τις αποδείξεις και τους αναπτήρες-φυσικά μέσα δεν βρήκα μόνο αυτά αλλά και:μπαταρίες,κουμπιά,ένα αγνώστου ταυτότητας κλειδί,ένα χαμένο από το γάμο μου lip gloss,ένα σουβέρ(μη χειρότερα) και ένα σωρό άσχετα πράγματα που για να τα ταχτοποιήσεις χρειάζεσαι τουλάχιστον μία ώρα και δεκαπέντε χιλιόμετρα σε δρομολόγιο εντός σπιτιού,μέχρι να πάνε όλα εκεί που πρέπει.Κι όλα αυτά για ένα τόσο δα συρταράκι.Και φυσικά η μέρα κατέληξε σε μια απ'αυτές που έχω ονομάσει "καθαρίζω και σε βρίζω".Ο όρος άρχισε να υφίσταται από τότε που παντρεύτηκα και άρχισα να κάνω δουλιές για δύο.Τσάκωσα τον εαυτό μου να μουρμουρίζει λογύδρια από  το "ρετιρέ" του Δαλιανίδη την ώρα που σφουγγάριζα συγκεκριμένα.Όταν το ομολόγησα στην κολώνίτσα,σοκαρίστηκε γιατί το "σε" από το "σε βρίζω" ήταν για 'κείνον.Τώρα αστειέυται μ'αυτο,αλλά εκείνες τις μέρες δε με ζυγώνει.Και καλά κάνει.Τέλος πάντων.
Στο θέμα μας.Στο blog της crate paper υπάρχει ένα color challenge.Δεν έχω ξαναπάρει μέρος και μια και έχω στα χέρια μου το paper heart collection αποφάσισα να πάρω μέρος.Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει,πάτε μια βόλτα.
Να η σύνθεσή μου λοιπόν:

Καλό βράδυ σε όλες.Πολλά φιλιά.

11 comments:

  1. Θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία!! είναι μια ακόμα υπέροχη σύνθεση σου και αξίζει πραγματικά να διακριθείς :) Η βάση σου, το λευκό χαρτί είναι πολύ-πολύ ωραία επιλογή επίσης! (πόσο σε καταλαβαίνω οταν περιγράφεις τα χιλιόμετρα που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε τέτοιου ειδους συρτάρια ή κουτιά... )Καλό σου βράδυ!!!

    ReplyDelete
  2. Πες την αλήθεια..δεν αναστέναξες όταν τα έκοψες???Εγώ πολύ..Και ήταν μόνο 9..Η σύνθεση σου είναι υπέροχη!!Λατρεύω την δουλειά της Tara Anderson και η σύνθεση σου μου την θυμίζει πολύ!Μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία!Φιλιά!

    ReplyDelete
  3. Δεν αναστέναξα.Πέθανα,Μαρία.Τι μαρτύριο!!!Ας ειμαστε καλά να πάρουμε κι άλλα.Πάντως σας ευχαριστώ και τις δύο σας.

    ReplyDelete
  4. Καλημερα Ελενα!!παντα μου αρεσει να διαβαζω τις ανρτησεις σου!!Η συνθεση σου απιθανη..οπως παντα παρολο που δεν ειναι το στυλ μου ..παντα δημιουργει πολυ ομορφα!!οσο για τα χαρτια..εχω το ιδιο προβλημα με αποτελεσμα να εχω διαφορα κιτ και απλα να τα κοιταζω !!!οταν δε ,τολμησω να τα κοψω θελω να βαλω τα κλαματα!!!
    φιλια και καλη βδομαδα!!

    ReplyDelete
  5. What an awesome page! Love it!
    Thank you for playing along! ~Gerry~

    ReplyDelete
  6. sugxaritiria gia tin niki sou sto get creative challenge!!!!bravo!!!

    ReplyDelete
  7. χαχαχαχα... πάντα απολαμβάνω τις αναρτήσεις σου όσο και τα layout σου. Υπέροχες οι καρδούλες, πολύ ωραία τα χρώματα... και η λεπτομέρεια του curly font για το κοριτσίστικο layout, μπράβο!

    Συγχαρητήρια και για την νίκη σου στο Get Creative, την αξίζεις με το παραπάνω!

    ReplyDelete
  8. Πολυ όμορφη!!! Μου αρέσει πολυ το στυλ σου!!!!!!

    ReplyDelete
  9. so stunning! beautiful work! thanks for playing along with us!

    ReplyDelete
  10. SOOOO lovely!! I love your layering! Very soft and feminine!! Thanks for the sweet comment you left on my blog! I am so happy that you enjoyed the card! Have a great day!

    ReplyDelete
  11. Πρέπει να ομολογήσω ότι έχεις έναν τρόπο και με το γράψιμο εκτός από το scrapbooking :-)
    Μου αρέσει εκτός από τη σύνθεση και ο τρόπος που ιεραρχείς τα πράγματα!!!!
    Ωραία προτεραιότητα ;-)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog