27.1.12

January 25th layout challenge ...from Elina

Get Creative και τελευταία σύνθεση για τον Ιανουάριο από την Ελίνα.Χρησιμοποίησα μία φωτογραφία που εκ των υστέρων θυμήθηκα ότι έχω ξανατυπώσει για ένα mini album που έφτιαξα πριν μήνες για την αδερφή μου.Η συμετοχή μου είναι η παρακάτω:

 Και τα κοντινά:

 Η τελευταία φορά που βγήκαμε βράδυ με την αδερφούλα μου( η αριστερή στη φωτό) ήταν πέρυσι στη γιορτή μου και λιγες μέρες μετά μετακόμισα στην Κατερίνη(κλαψ!).Από τότε δεν τη βλέπω πολύ συχνά και η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι και η μεγαλύτερη απώλεια που είχα φεύγοντας.Μη συνεχίσω και το κάνω πολύ δακρύβρεχτο.Κλάψαμε τις προάλλες με την Crate paper.Φτάνει.
Δύο πράγματα μόνο να πω(δε μου πιάνεται να κλείσω έτσι γρήγορα ).Το ένα είναι ότι πάνω αριστερά στη τελευταία φωτογραφία έχω χρησιμοποιήσει ένα ροζ κι ένα καφέ σημαιάκι που βρήκα στο backtopaper.com/ .Θα βρείτε κι άλλα όμορφα printables.Piξτε μια ματιά. 
Και τέλος υπάρχει μια σελίδα όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα και διαρκώς ανανεώνονται πολλά(πολλά όμως) DTcalls με απευθείας links για πληροφορίες από τις ίδιες τις πηγές.Δεν πρόκειται μόνο για blogs αλλά και για εταιρίες που ψάχνουν άτομα.Όσες ενδιαφέρονται να δόσουν το παρόν και εκτός Ελλάδος,βουρ στο http://designteamcalls.com/ 
Αγαπημένες, αυτά για απόψε.Εύχομαι σε όλες σας καλό σαββατοκύριακο(αν και μπορεί να τα ξαναπούμε πιο σύντομα).Φιλιά.Ματς μουτς.

9 comments:

  1. Ελενάκι πολύ ωραία η σύνθεσή σου, οπως πάντα!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα οταν περιγραφεις τα συναισθήματά σου για την αδερφούλα σου - τί ομορφες που είσαστε :) - η αδερφή μου γνωρισε τον έρωτά της στην Εύβοια και μένει μονιμα εκει πλεον... δεν ειναι μακρυά αλλα με 2 παιδιά πολυ δυσκολο να παω, το ιδιο και για εκείνη... μιλάμε καθε μερα στο τηλέφωνο όμως και κατι ειναι για μένα... Φιλιά πολλά!!!!!

    ReplyDelete
  2. Έλενα μου αρεσει πολύ το Clean and Simple στυλ που εφαρμόζεις, παρόλο που δεν το συνηθίζω στις συνθέσεις μου -μάλλον δεν μπορώ. Εξαιρετική σύνθεση με πολύ ωραίες λεπτομέρειες και πολύ κοριτσίστικη!!! Ευχαριστούμε για το λινκ και για τη συμμετοχή στο Get Creative!!!
    Y.Γ. Ξέρω πως είναι να μη βλεπεις τους ανθρώπους που αγαπάς όσο συχνά θέλεις λόγω απόστασης... Τουλάχστον όμως δεν είναι και στην άλλη άκρη του κόσμου!

    ReplyDelete
  3. Έλενα μου είναι υπέροχη η σύνθεσή σου! και βέβαια η πουά λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!
    Το blog σου έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα μου!

    ReplyDelete
  4. miss u too sis..Πότε θα ξαναβγούμε??χε χε..Θα μου τη χαρισεις τη σύνθεση?Τη θέλω!

    ReplyDelete
  5. Ελενα μου αρεσει πολυ η συνθεση σου...καλο ΣΚ!

    ReplyDelete
  6. Love the clean cut of your page. Very nice, thanks for joining us at get creative. Channa

    ReplyDelete
  7. Another fabulous layout!!!
    love the strips of paper at the top!
    thanks for taking part in our challenges at Get Creative
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  8. ααα πώς μου ξέφυγε αυτή η σύνθεση και δεν την σχολίασα;

    Μου αρέσει πολύ και ο συνδυασμός του μαύρου και το ροζ, δυνατός συνδυασμός που εσύ και πάλι τον έχεις χρησιμοποιήσει πολύ γλυκά. Και το πλαίσιο που έχεις κάνει είναι πολύ καλή ιδέα, σημειώνεται ;ο) (συνήθως κολλάω στο τι να κάνω με το πλαίσιο μίας σύνθεσης!)

    ReplyDelete
  9. I love this! Gorgeous. The pink around the edges is great and the paper placement is great. I am so glad I found your blog!!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog