24.1.12

Ανώμαλη προσγείωση

 Προχωράω σπρώχνοντας ένα μεγάλο καρότσι-ξέρετε απ'αυτά του supermarket.Ανοίγει την πόρτα μια χαμογελαστή κυρία και μου λέει:"σε περιμέναμε".Περνάω μέσα.Και τι βλέπω;Τεράστιοι διάδρομοι με χαρτιά,αυτοκόλλητα,κουμπάκια,γραμματοσειρές και ό,τι άλλο βάζει ο νους μου(και ο δικός σας,γιατί έχω αφήσει ανοιχτή την πόρτα και για εσάς).Σηκώνω τα μάτια μου ψηλά(όχι τόσο ψηλά....λίγο πιο κάτω...εκεί)και ψάχνω την ταμπέλα που θα με οδηγήσει στον παράδεισο.Crate paper. 
Να πάρω αυτά:
Chipboard
(Ξέχασα να σας πω πως τη δεδομένη στιγμή είμαι δέκα κιλά πιο αδύνατη και 25 ετών)και συνεχίζουμε......ψωνίζουμε τώρα λέμε.....
Chip
                                         και φυσικά ολίγα tags
Cut outs
 Δε θα έφευγα ποτέ χωρίς τα παρακάτω(μην παρεξηγηθούν κιόλας οι ανθρωποι,ντροπή!!!!)
Stickers

Και μετά βρίσκω την american crafts και, μεταξύ άλλων που ρίχνω ξόφαλτσα στο καλάθι μου,εντοπίζω αυτό
DearLizzyNeapolitan_Blog6

και (αχ)τα παρακάτω

DearLizzyNea_Paper_NewsRelease
DearLizzyNea_Paper2
 Έχω ξεχειλίσει το καλάθι μου και ακούω την κολώνα του σπιτιού μου να κορνάρει απ'έξω-έχουμε δανειστεί το φορτηγό του αδερφού της φίλης μου της Χριστίνας.Το yaris δεν είναι κατάλληλο για τέτοιες εξορμήσεις-και τού'χω πει όταν ψωνίζω να μη με πιέζει.Και ξαφνικά μου μυρίζει κάτι(όχι δεν είναι τα καμμένα εγκεφαλικά μου κύταρα).Είναι τα μπιφτεκάκια μου που κάηκαν(πάλι νηστικοί θα μείνουμε).
Άι σιχτίρ πια.

9 comments:

  1. Καλά Ελενα σαν να διάβασα το όνειρο μου!!!Μα δεν είναι υπέροχα αυτά τα χαρτιά της Crate Paper???Τρελάθηκα όταν τα είδα!!!Τα θέλω όλα!!!

    ReplyDelete
  2. Άστα,Μαρία.Κοιμόμαστε και βλέπουμε και οι δύο το ίδιο όνειρο.Κι εγώ τα θέλω ΟΛΑ και εις διπλούν αν γίνεται.Γίνεται;

    ReplyDelete
  3. You had me in stitches!....dreams can come true!!! ya never know!!
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  4. Τι όμορφα τα λες!!!! ...Αλλά... μη βάζεις άλλες τέτοιες φωτογραφίες σε παρακαλώ... Έλεος, τι να πρωτοπάρω.... Την κρίση μου μέσα....@#$@#$@#$@@#^#!
    Φιλάκια!

    ReplyDelete
  5. Χαχαχαχα είσαι φοβερή! Εγώ κοιμάμαι, ξυπνάω, χαρτάκια ονειρεύομαι... οταν μου ανακοίνωσε ο σύζυγος οτι σε 2 μήνες θα υποστεί μείωση μισθού, δεν σκέφτηκα τί θα τρώμε, πανε τα χαρτάκια μουου είπα... εχω ερωτευτεί μια συλλογή της american crafts, Chap (τέλεια για τα αγόρια μου) - ελπίζω να μην μείνει μόνο στον ύπνο μου και να προλάβω να τα πάρω... καλά λέει η Ελίνα, την κρίση μου μέσα...Φιλιά!

    ReplyDelete
  6. πόσο σε καταλαβαίνω πόσο...

    ReplyDelete
  7. χαχαχαχα απόλαυση είσαι!

    ...και πώς σε καταλαβαίνω... ουφ!

    (ΥΓ: κι εγώ Yaris έχω... ρίχνεις τα πίσω καθίσματα και είναι απίστευτο το τι χωράει... αν και σίγουρα δεν συγκρίνεται με φορτηγάκι!) ;o)

    ReplyDelete
  8. Τι να πω ρε Έλενα...απ'ότι βλέπω δεν είμαι μόνη...ένα Αχ! θα πώ...θα κολλήσω και ένα Βαχ! γιατί από τότε που έχω να ψωνίσω...ας τα μην τα συζητάς! Καλό βράδυ...και όνειρα ...χειροτεχνικά!!!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog