22.1.12

Layout με τη βούλα

   Πουά.Πολλά πουά.Πάρα πολλά πουά.Το παράκανα;Ίσως.Δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι πέρασα πολύ ωραία χθες το βράδυ παρέα με τα χαρτάκια μου.Τους άλλαξα θέσεις 40 φορές,έκοψα πολλά περισσότερα από όσα χρειαζόμουν,συνάντησα δυσκολίες στο γάζωμα(οι κλωστές είχαν τάσεις φυγής,έσπασε το βελόνι) και από τότε αγνοείται και το κουτάκι με τις καρφίτσες,που παρ' όλο που συμμάζεψα το δωμάτιο,έχει γίνει άφαντο.
   Να αναφέρω σ'αυτό το σημείο,ότι είχα καταστρωμένο καλά το σχέδιο ανοικοδόμησης πριν ξεκινήσω.Με ένα flash back γυρίζω στο σημείο που διάβασα για τη νέα πρόκληση του  Get Creative.Πρέπει,λέει,να φτιάξουμε ένα layout στο οποίο να κυριαρχεί ένα μόνο σχήμα.Ωραία,σκέφτομαι,μ'αρέσει!Βασική προυπόθεση αυτή(το να μ'αρέσει).Μετά καθώς έπλενα τα πιάτα σκεφτόμουν μεταξύ άλλων(πάντα για το layout)ποιά φωτογραφία να τυπώσω.ΠΑΝΤΑ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα.ΠΑΝΤΑ όμως.Σπάνια κάνω ανασκαφή στο αρχείο γιατί σπάνια βρίσκω κάτι που να ταιριάζει με το σχέδιο που καταστρώνω.Γι'αυτό και οκτώ στις δέκα φορές η λήψη είναι "της ώρας".Ψάχνω λοιπόν σε ό,τι βρίσκεται γύρω μου για το "θέμα".Κι εκεί που περιφέρομαι σαν την άδικη κατάρα πέρα δώθε και με έχει φάει το άγχος γιατί η ώρα περνάει και θα χάσω το φως ,ξαφνικά εντοπίζω το βάζο με τις κουτάλες-ντεκόρ.Και έχουν και κάτι μικρά πουά πάνω τους.Αυτές τις γλυκές κουταλίτσες τις είχα ζωγραφίσει μια μέρα που βαριόμουν φριχτά και επειδή με τα χρώματα που έβαλα,ήταν ακατάλληλες για χρήση,τις έχω για ντεκόρ.Ναι τις καλές μου :)
   Και έτσι καταλήγουμε στο παρακάτω layout,που αν και με παίδεψε, το αγάπησα πάρα πολύ.Και αγάπησα και τα πουά. 


                                          
                                             close ups
To φτερό έχει βούλες *γέλιο*.Πεθαίνω!

       

Είχα τη φαεινή ιδέα να βάλω μερικά γράμματα ανάποδα.Το γάζωμα πάνω τους το έχω δει σε πολλά layoutς αλλά δε θυμάμαι που  όμως :(.Δεν έβαλα κάτι σε μεγάλο κυκλικό σχήμα αλλά ελπίζω με τόση βούλα να μην είμαι εκτός θέματος.
Αυτά για σήμερα.
Ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για τα σχόλια τους.Είναι σπουδαίο το ότι άγνωστοι άνθρωποι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα(εμείς εδώ δεχόμαστε μόνο καλές κουβέντες χαχα).Νά είστε καλά.Σας φιλώ και σας εύχομαι καλή εβδομάδα.
Υ.Γ. Νατάσα,μού βαλες φωτιά με τα σεμινάρια της dear lizzy.........

13 comments:

  1. Λατρευω το πουα,οπουδηποτε!!!!!Οπως καταλαβαινεις λατρευω τη συνθεση σου,ειναι πανεξυπνη και πολυ ομορφη!Αυτο με το γαζι στα γραμματα το ειδα και γω χθες σε ενα ξενο μλπογκ και ηθελα να το κανω και γω(οταν αξιωθω να φτιαξω μια συνθεση!!!).
    Καλή επιτυχια και σ'ευχαριστουμε για τη συμμετοχη στο Get Creative!;)

    ReplyDelete
  2. Καλησπέρα! Πόσο μοιάζουμε όλες οι τρελές αυτού του χόμπι!!! Είναι φορές που πάω για ύπνο και το μυαλό μου είναι στην επόμενη σύνθεση που θέλω να φτιάξω! Πόσο πολύ λοιπόν σε καταλαβαίνω και σε νιώθω! Ποοολυ όμορφες φωτογραφίες και άψογη σύνθεση!!! Οι κουτάλες σου είναι καταπληκτικές, νομίζω επάξια τις έφτιαξες μια τόσο όμορφη σύνθεση! Λατρεύω όλες σου τις λεπτομέρειες!!! Μπράβο σου κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative! Καλό βραδάκι Έλενα

    ReplyDelete
  3. Φοβερή σύνθεση!!!!!!!!!!!!super τα γαζιά το στήσιμο όλα αλλά το πουά φτερό....τι να πω είσαι φοβερή
    Καλή επιτυχία:-)
    ΥΓ.αχ αυτές οι φωτογραφίες σου έιναι τέλειες!!!

    ReplyDelete
  4. Πανέμορφη, πανέξυπνη δεν έχω λόγια... δεν υπάρχει κατι που να έχεις φτιάξει και να μην μου αρέσει - αν υπάρξει θα στο πω :):):)

    ReplyDelete
  5. Φοβερη συνθεση....το πουα υπεροχο και τα αναποδα γραμματα πολυ εξυπνο!

    ReplyDelete
  6. Έλενα είναι ΤΕΛΕΙΟ! Χίλια μπράβο!
    Τρελενομαι και εγω για πουά και ειδικά για το φτερο!!! χιχι!

    ReplyDelete
  7. υπέροχη! καταπληκτικές φωτογραφίες και πολύ όμορφη σύνθεση! πολύ παιχνιδιάρικη!

    ReplyDelete
  8. Lovely layout, great pictures! thanks for joining us at get creative. channa

    ReplyDelete
  9. love love your style...but I think I have alredy told you! hahaha
    I love the whimsical feel the upside down letters and the details up in the right hand corner to die for!! ...love love love
    thanks for playing with us again at Get Creative
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  10. καλημέρα!μου αρέσει πολύ το στύλ σου!η σύνθεση αυτή είναι απίστευτη!τρελαίνομαι για τα πουά, για την φωτογραφία, τα ανάποδα γράμματα και τα open spaces...!!!ταιριάζουνε τα στυλ μας!χαχα!καλή επιτυχία και φιλιά!

    ReplyDelete
  11. Αχ βρε Έλενα, τι μου κάνεις με τα layout σου... Καταπληκτική ιδέα και αυτό!!! love-love-love polka dots!  Να'σαι καλά που μοιράζεσαι μαζί μας και την ιστορία των φωτογραφιών, γιατί ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει πολύ scrapbooking είναι οι φωτογραφίες που μπορώ να scrapάρω. Καλή ιδέα να παίρνω φωτογραφίες της στιγμής!

    Όσο για τα σεμινάρια... εγώ το έχω σχεδόν αποφασίσει, στο λέω να το ξέρεις! Παρέα ψάχνω... χιχιχι

    ReplyDelete
  12. Hi there, love your layout and really enjoyed reading your post it's nice to know how it came about. Love your style and the backward words very clever and unique. Thank you for joining us at Get Creative and hope to see you again soon.

    Marie

    ReplyDelete
  13. Έλενα υπεροχη η σύνθεση σου, και η χρήση του polka dots παντού, πολύ έξυπνη!!!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog