10.4.16

Ένα διάλειμμα

Αγαπημένες μου σκραποφιλενάδες,

τα δεδομένα στη ζωή μας τελικά δεν είναι καθόλου δεδομένα.Φέτος στερήθηκα το σπίτι μου,τον καναπέ μου, τα πιάτα μου και τη δική μου σφουγγαρίστρα.Στερήθηκα την κολώνα του σπιτιού μου και το ροχαλητό ττης.Και καπάκι η επιστήμη μου ανακοίνωσε ότι πρέπει να στερηθώ τα μακαρόνια ,το τυράκι,τα γλυκά και το προσωπικό μου σωσίβιο γύρω από τη μέση μου.Πίκρα μεγάλη κι έτσι όπως είμαι υπάκουη και επιμελής,πίκρα διπλή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους συνδυαστικά με  το λιγοστό χρόνο που περνάω σπίτι μου,αποφάσισα να αφήσω το μπλογκ μου τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψω Κατερίνη για τα καλά.Έχω αποφασίσει ότι δε θα σταματήσω να κόβω τα χαρτάκια μου.Απλώς θα σταματήσω να κάνω αναρτήσεις εδώ.Όταν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί σας,θα το ποστάρω είτε στο IG ( και λινκ στα δεξιά, ναι, ναι εκεί το τρίτο κουμπάκι) είτε στη gallery που έχω στη SC. 

Δεν ξέρω πόσο συχνά θα το κάνω κι αν θα αφιερώνω καθόλου χρόνο να φωτογραφίζω τα layout μου.Έχω πολλά στο μυαλό μου και χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα διάλειμμα.

Και νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πω εις το επανειδείν παρά με ένα layout αποχαιρετιστήριο.


Πολλά φιλιά και τα λεμε 
see you in a couple of months

1 comment:

  1. Ελενα θα μας λείψεις !!Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την υγεία σου και τους επόμενους μήνες οοιυ τελειώνει η σχολική χρονιά να βρείτε τους ρυθμούς σας !!πολλές φορές η ζωή είναι τόσο διαφορετική !!Εμείς περάσαμε τόσο καλά φέτος στο νήπιο που δεν θέλουμε να τελειώσει με όλα τα επακόλουθα που θα φέρει !
    Φιλιά....

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog