13.4.14

Γραμματοσειρές,πιτσιλιές κι ένα layout

Εκτός από το layout θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις scrapbookικές.Πρώτα απ' όλα να σας πω ότι είμαι τρελή θαυμάστρια της Becky Novacek.Τώρα θα μου πείτε τι μας νοιάζει εμάς κυρά μου?Μπορεί και να σας νοιάζει όμως, γιατί αυτή κάνει το εξής(ίσως να το κάνουν κι άλλες-εγώ σ'αυτήν το είδα):όποτε εξυπηρετεί τις ανάγκες της, φτιάχνει τη δική της γραμματοσειρά με το χεράκι και το ψαλιδάκι της.Δείτε για παράδειγμα εδώ,εδώ κι εδώ.Εντάξει,γιατί να κάθομαι να κόβω αφού υπάρχουν τα alpha stickers?Ok δεκτόν.Αλλά πόσες γουστοζικες (και μη)ελληνικές γραμματοσειρές έχετε δεί?Για να μην το κουράζω ,να σας πω ότι το δοκίμασα σε ενα βιβλίο συνταγών που έφτιαξα για μια φιλεναδούλα μου και έγινε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ με γραμματάκια στα ελληνικά.Και σε αυτό το layout έκανα λοιπόν το ίδιο με την Becky και έβαλα και περίγραμμα για τα τονίσω κάπως παραπάνω.Ναι!

Τώρα το layout(το τελευταίο της φρενίτιδας της περασμένης εβδομάδας).


(Η Μάρω υποτίθεται ότι παρακολουθεί τα πουλιά με τρελό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.Έτσι νόμισα τουλάχιστον μέχρι πρότινος αλλά ανακάλυψα ότι οι κραυγές δεν συνόδευαν πάντα το πέρασμα πουλιών μπροστά από το παράθυρο μας.Απάτη μεγάλη. )

  
Παρατήρηση και σκέψη δεύτερη.Τα mists.Λοιπόν αυτά τα κουκλίστικα μπουκαλάκια που μου 'ρχεται πάντα να τα πιω(είμαι και λαίμαργο άτομο)τα θέλω κυριως για τις πιτσιλιές.Μερικές φορές όμως και για απροσδιόριστους λόγους αφήνουν μια λιπαρότητα γύρω από το χρώμα.Προσωπικώς δεν πτοούμαι και έχω σκοπό να πάρω σιγά σιγά όλα τα χρώματα(παιδί μεγαλώνω ..να μην έχω κάτι να του αφήσω όταν πεθάνω;).Που θέλω να καταλήξω;Ότι οι πιτσιλιές βγαίνουν όνειρο και με ακρυλικά χρώματα.Δείτε στη φωτό ακριβώς από πάνω. Το ξέρω ότι το ξέρετε(do they know that we know that they know?).Ήθελα όμως να το αναφέρω γιατί έτσι!

Λοιπόν εδώ σας αφήνω με τις καλύτερες ευχές για ένα καλό Πάσχα με ήλιο και καλή παρέα.Ευτυχώς εμείς φέτος δεν θα σουβλίσουμε το αρνάκι μας και θα γλιτώσουμε τον πατροπαράδοτο καυγά του σουβλίσματος και του ψησίματος της μανας και του πατέρα..γιατί κάποιος ανακατεύται εκέι που δεν το σπέρνουν.Πάντα!


3 comments:

  1. Δεν την βρίσκω καθόλου κακή την ιδέα να κόψεις μόνη σου τις γραμματοσειρές (άσε που θα είναι και original και δεν θα βρεθούν πουθενά αλλού)!!!! Όσο για τις πιτσιλιές με ακρυλικά, το πώς γίνονται είναι το θέμα!!!! Εγώ δυσκολεύομαι πάντως επειδή τα ακρυλικά είναι πιο πηχτά από τα μιστς!! Όπως και να έχει πάντως, εσύ, Έλενα, τα κατάφερες θαυμάσια!! Μπράβο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαίρη,θέλουν αραίωμα με νερό τόσο ωστέ να στάζουν από το πινέλο όπως τα μιστς.

      Delete
  2. Λατρευω την απάτη της κόρης σου! Πολυ καλη ιδέα η γραμματοσειρά, το originality μας λειπει. Καταπληκτική για αλλη μια φορα!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog