27.4.14

Two in a row


Μερικές φορές πέφτεις πάνω σε κάτι συνθέσεις που θα ήθελες να τις είχες φτιάξει η ίδια.Απ' αυτές που τις κοιτάς και δεν τις χορταίνεις.Απ'αυτές που θέλεις να τις ξεπατικώσεις ώς έχουν και μετά να παριστάνεις το "Ω!Με συγχωρείτε.Ήταν τυχαίο".Μετά σκέφτεσαι το scraplifting και λες:"Ω ρε λες?"

Έτσι είπα κι εγώ με αυτήν εδώ:

Picture 1 of love to kuddle by Julia Schueler
 
Τη συγκεκριμένη σελίδα τη βρήκα στην gallery της studio calico αλλά δεν μπόρεσα να βρω λινκ για το μπλογκ της.Julia Schueler την λένε και φτιάχνει πολύ όμορφα πράγματα.

Nα μην τα πολυλογώ,προχτές είπα να φτιάξω κάτι με στοιχεία απ'αυτήν τη σελίδα-όνειρο.
 Και να τι βγήκε:


Νομίζω ότι αυτό που με συνεπήρε είναι τα κομμάτια χαρτί που σχεδόν σκεπάζουν το χαρτί του φόντου.Είχα αγοράσει τις προάλλες και κάτι χαρτιά της MME απο τη συλλογή Now&Then και ήταν ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσω.Είναι και αυτή η βροχή που όμοια της δεν θυμάμαι τέτοια εποχή......τι να πω.... σαν φθινόπωρο.'Ολα αυτά κάνανε το Today,It's a rainy day.

Να κι από πιο κοντά


Έλα όμως που κάτι δε μ΄άρεσε.Και το πρωί που σηκώθηκα σχεδόν αξημέρωτα να φτιάξω το γάλα της Μάρως σαν το φάντασμα ,είπα να κάνω ακόμα ένα layout να το φχαριστηθώ.Ετσι λοιπόν έγινε και έκοψα (χρατς χρουτς) κι άλλα χαρτιά με την απόφαση να είμαι πιο πιστή lifter μήπως τελικά νιώσω καλύτερα με το αποτέλεσμα  και να μην παρεκκλίνω από το στόχο μου.

Σελίδα Νο 2-Ταράαααααμ




 Χρησιμοποίησα την ίδια φωτό για να μην πρέπει να αλλάξω και περιεχόμενο.Έμεινα πιστή λοιπόν στην julia αλλά στο τέλος διαπίστωσα ότι κράτησα και μερικά στοχεία από το δικό μου layout πχ το banner και ο τίτλος πάνω στη φωτό.Τέλος καλό όλα καλά.Ήταν άκρως διασκεδαστικό και νομίζω πως θα το ξανακάνω.

Να ευχαριστήσω τη Julia(Thank you,Julia for the inspiration) αλλά και όσες μπήκαν και έφτασαν μέχρι το τέλος της ανάρτησης.

Σι γιου 
ματς μουτς

2 comments:

  1. Ωραια η Julia αλλα και τα δικά σου εξαιρετικά!!!!

    ReplyDelete
  2. ποια julia καλέ?εγώ τρελλαίνομαι με τα δικά σου!!!!η 2η σύνθεση μου αρέσει ΤΡΕΛΛΑ!!!επαθα!!!keep going!!!φιλια!!!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog