29.3.14

Μια περσινή φωτογραφία

Δεν θυμάμαι να έχω ξανακόψει τόσα πολλά χαρτάκια μέσα σε τόσες λίγες μέρες.Μακάρι να μπορούσα να σας τα δείξω όλα αλλά τα περισσότερα τα έφτιαξα για το HDP.Απολογισμός:7 μέρες 7 layouts.Αυτό για μένα είναι ρεκόρ μια και για να ολοκληρώσω μία σελίδα είμαι ικανή να παιδεύομαι και 5 ώρες συνεχόμενες.Συνυπολογίζοντας και το ότι είμαι φιλοξενούμενη στης αδερφής μου όλο αυτό το διάστημα,μπορώ με κάθε βεβαιότητα να το αποκαλέσω και άθλο.Προσπαθώ να επιταχύνω τις διαδικασίες όσο μπορώ για διανύω περίοδο μεγάλης έλειψης ύπνου.Τα πιτσιρίκια-τρία στον αριθμό-ξυπνανε ντόμινο....στις έξι ο πρώτος και στο τσακίρ κέφι στις εφτά το δικό μου.Η σειρά ποικίλει καθημερινά.

Στο θέμα μου τώρα.Συνεχίζω με το αμόκ της crate(πήρα πολλά παναθεμά με-δεν τελειώνουν με τίποτα τα άτιμα).Κόβω κόβω και το άκοφτο έχουν.

Είχα λοιπόν αυτή τη φωτογραφία από περυσι το καλοκαίρι και ήθελα καιρό να τη χρησιμοποιήσω γιατί την αγαπώ πάρα πολύ μια και  είναι από τις ελάχιστες που έχω μαζί με το μωρούλι μου.Κι αυτό όχι γιατί φιλοτιμήθηκε κανείς να μας φωτογραφίσει (πόντος) αλλά γιατί δοκίμαζα το τριπόδι που αγόρασα τότε.

Να τι έφτιαξα:

 
 και μερικά κοντινά



Πολλά φιλιά και θα επανέλθω συντόμως
Ματς
 
 

6 comments:

  1. Οταν μεγαλώσω θελω να σκραπαρω σαν εσένα!!!!
    Τελεια η φωτο!

    ReplyDelete
  2. πως μου ξέφυγε πάλι αυτή;;;...φανταστική φωτό, έχω και εγώ το ίδιο θέμα με τις φωτογραφίες, προσπαθώ κάπως να με τραβάω μόνη μου με τα παιδιά, γι'αυτό και είναι όλες τόοοσο κοντινές!!χιχι!!...αλλά αυτό που με ξετρελαίνει πάντα είναι η αρμονία, ηρεμία και γαλήνη που βγάζουν οι συνθέσεις σου...ευχαριστούμε Έλενα για την έμπνευση!

    ReplyDelete
  3. Ειλικρινά ρε Έλενα ώρες ώρες το γράψιμο σου είναι το ίδιο απολαυστικό με τις συνθέσεις σου! Που σημάινει πως εκτός απο την αισθητική σου λατρεύω και το χιούμορ σου!!!! Υπέροχη η σύνθεση καλή συνέχεια στα ατελειώτα κοψίματα και καλό κουράγιο στο ντόμινο ξύπνημα των μπόμπιρων!

    ReplyDelete
  4. Είστε γλύκες και οι δυο σε μια ονειρεμένη σύνθεση!!!Κι εγω λατρευω CRATE!!!!Καλα υπόλοιπα κοψίματα!!!Είδες που όλα γίνονται τελικά...και με πιτσιρίκια παρέα???χαχα.....φιλάκια πολλά !!!!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog