18.3.14

Χαρτάκια με παρέα κι ένα περίεργο χέρι

Την περασμένη εβδομάδα την πέρασα μακριά από το σπίτι μου,με φανταστική παρέα,πολύ γέλιο,πολλά χαρτάκια και πλέξιμο.Indoor sports.Ήθελα να δώ και το φως στο τούνελ αλλά η φανταστική παρέα δε με άφησε...να τα λέμε αυτά....Αντ' αυτού με εξανάγκασαν να πειραματιστώ  με νερομπογιές.Δύσκολο πράμα το πινέλο....Το διασκέδασα όμως (στο τέλος).

Επίσης ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσα να κόψω χαρτάκια αλλά και να ολοκληρώσω ένα layout εκτός σπιτιού και να είμαι και ευχαριστημένη.Και να μπορώ να το αναρτήσω κιόλας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:


 Έχω μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών αυτού του χεριού που το συναντά κανείς παντού μέσα στο σπίτι μου.Λογικό αφού ξεφυτρώνει πάνω στα τραπέζια και μονίμως μου χύνει τον καφέ.Αρπάζει σε ανύποπτο χρόνο τα τηλεκοντρόλ και φάε μετά το σπίτι να τα βρείς.Γραπώνεται από τις σακούλες των σκουπιδιών για να στηρίζεται και να μπορεί να τις γλύφει καλύτερα και κλέβει mouse.Τραβάει σουπλά και σουβέρ από χαραμάδες συρταριών.Στη συγκεκριμένη φωτό παλεύει για το δικαίωμα του στα μωρομάντηλα.

Να και μερικές λεπτομέρειες:



Πριν κλείσω την ανάρτηση,θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Μαρία που μας φιλοξένησε (εμένα και το χέρι της σύνθεσης με τη φυσική του συνέχεια βεβαίως βεβαίως) και στη Νατάσα (μαζί με τη Μαρία και τη Φωτεινή φυσικά)που ήταν συνδυαστικά η τέλεια παρέα!

Σας αφήνω και σας φιλώ
Ματς.

5 comments:

  1. Πάντα τέτοια....<3!! Φιλια στο χεράκι....

    ReplyDelete
  2. Παρακαλώ να ανακαλέσεις!Δεν σε αφήσαμε να δεις φως στο τούνελ;Εγώ αν δεν κάνω λάθος κοιμόμουν εκείνη την ώρα..Φιλενάδα μου μας λείπετε!Να μας ξανά έρθετε σύντομα!Και αυτό το χεράκι το λατρεύουμε!

    ReplyDelete
  3. εγώ πάλι απορώ πως με τόσα γέλια, φοβερή παρέα και ....το χεράκι.....πάλι μεγαλούργησες!!!!η επαφή με τα πινέλα που είναι όμως?....δεν τη βλέπω πουθενά....χαχα....ήταν αναγνωριστική????πάντα τέτοια!!!ζήλεψα...πολλά φιλιά!!! (και όσο για το χεράκι....αν δεν πιάσει, πως θα μάθει, ε???)

    ReplyDelete
  4. Καταπληκτική δουλεια! Όσο για το χεράκι, συμφωνω με την Γιαδικιαρογλου αποπανω (χιχιχιχι) αν δεν πιάσει πως θα μάθει;;; :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog