17.2.14

My precious χαρτάκια

Ξέρετε τι κάνω όλη μέρα;Χαζεύω τα καινούργια μου χαρτάκια.Ανοίγω το κουτί,τα ξεφυλλίζω,τα μυρίζω και το ξανακλείνω.Νυχθημερόν.Έχω πάρα πολύ καιρό να πάθω τέτοια παράκρουση.Μπορεί και πάνω από χρόνο.Κι έτσι όπως είμαι σχεδόν έγκλειστη,νομίζω πως έχω γίνει το gollum.Χωρίς πλάκα.Και αυτό το layout που έφτιαξα χτες το βράδυ-με τα συγκεκριμένα ονειρεμένα,καταπληκτικά και παραμυθένια μου χαρτάκια-εντελώς συμπτωματικά-το ορκίζομαι στα χαρτάκια μου δηλαδή-το ονόμασα "precious moment".Oκ τώρα έχω αρχίσει ν'ανησυχώ λιγάκι που το είδα γραμμένο.

Μετά από τρία βράδια,που παλέυω με τη νύστα,τελικά κατάφερα να τα κόψω(ξέρετε...αυτά τα χαρτάκια που έλεγα παραπάνω)χτες.Τι απόλαυση,Παναγίτσα μου!!!Θα προτιμούσα βέβαια να το κάνω με το φως της μέρας, που η απαράμιλλη ομορφιά τους με συγκλονίζει περισσότερο,αλλά ας μην είμαι αχάριστη.

Το layout μου είναι το εξής και έγινε για το pagemaps γιατί έχει ένα δώρο που θα ήθελα πολύ να  κερδίσω.Αν δεν βαριέστε μπορείτε να το δείτε στο ακριβώς από πάνω link.


Tα χαρτιά και τα photo overlays είναι από τις καινούργιες συλλογές της crate paper,style board kαι oh darling.Tα αγαπώ...(το ξανάπα ε;).

Αυτά,καλές μου φιλενάδες που είστε και σεις με τα ψαλίδια στα χέρια .Σας αφήνω και σας φιλώ.

9 comments:

  1. αχ, φιλενάδα!!!!!!!!!!!αν ποτέ σε περάσουν για τρελλή ή για gollum αληθινό, να θυμάσαι οτι εγώ είμαι ένας Frodo που θα σε καταλάβει, γιατί έχει νιώσει την ίδια λατρεία για τα precious χαρτάκια...αυτά που ελάχιστοι "τυχεροί" νιώθουν..... πόσο χαρούμενες μπορεί να μας κάνουν!!!χαχα....λατρεύω όμως να βλέπουν τι "θάματα" φτιάχνουν, όταν τα κόβουν τα μαγικά χεράκια σου!!!με μάγεψες....πάλι!!!φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  2. θα συμφωνησω απολυτα με την Αλεξανδρα!!!! Πραγματικά λατρευω τα αριστουργηματα που φτιαχνετε με τοσο λιγα πράγματα! Θα το γυρισω και θα σε αντιγραφω Ελενα!!! :)

    ReplyDelete
  3. What a beautiful layout. I love the soft colors and the picture is so cute. ♥

    ReplyDelete
  4. Υποκλίνομαι... Είναι τόσο ανάλαφρη, αέρινη, όμορφη η σύνθεσή σου, τι να πω! Αν σε εμπνέουν έτσι τα χαρτάκια σου, γίνε και gollum, no problem! χεχεχε

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog