1.2.14

"Almost ready" layout

Όταν πρωτοάκουσα και είδα τα mood boards τα θεώρησα άνευ ουσίας και περιττά.Είπα δεν τα χρειάζομαι μια και όλα είναι θέμα καθαρης και προσωπικής έμπνευσης.Νομίζω ότι έκανα λάθος.Πραγματικά πολλές διαφορετικές εικόνες με ή χωρίς κάτι κοινό είναι δυνατόν να πετύχουν το σκοπό.Από σήμερα επισήμως τα αποδέχομαι και για να  πιστοποιήσω την απόφαση μου,έφτιαξα το πρώτο μου layout για το Life Paper Scrapbook, πάνω σε αυτό το συνδυασμό:


 Πήρα την εμπνευση από κάποια  χρώματα και τις γιρλάντες(;)πάνω δεξιά.



Κι από πιο κοντά


Αυτό το σκουφάκι το έφτιαξα για τη Μάρω και είναι(ναι ναι είναι)αγελάδα.Διάλεξα ροζ(λάθος) και μάλλον μοιάζει περισσότερο με γουρουνάκι αλλά ευτυχώς αυτή που το φοράει(είναι έτοιμο πια)δεν έχει άποψη για το ποιό οικόσιτο έχει σκαρφαλώσει στο κεφάλι της.Αυτά είχα να σας πω και σας αφήνω για να επιστρέψω στο φρενήρες σαββατόβραδο με πυτζάμες.
Σας φιλώ.
Ματς μουτς 


 

7 comments:

  1. αχ...αχ....αχ Ελενάκι μου!!!!πάιρνω θέση για να σχολιάσω....τη φοβερή φωτο με το ακόμα πιο φοβερό σκουφί (δέχεσαι παραγγελίες???χιχι) και την "όλα τα λεφτά" σύνθεη σου!!!!νομίζω οτι τώρα είναι η πιο αγαπημένη μου, αν και με τις δικές σου συνθέσεις είναι δύσκολο να εχεις μόνο ΜΙΑ!!!!καλή επιτυχία εύχομαι ευχαριστώντας σε επίσης για τη συμμετοχή σου στο LIFE.PAPER.SCRAPBOOK!!!!πολλά φιλιά!!! ♥

    ReplyDelete
  2. Έλενα είναι καταπληκτική! Πραγματικα θαυμάζω το πως φτιαχνετε αριστουργήματα με τοςο white space! Νομίζω θα αλλαξοπιστησω!
    Το σκουφί ειναι παραπάνω απο υπέροχο!

    ReplyDelete
  3. Καλα κορίτσι δεν παίζεσαι και για το σκουφί αλλα και για τη σύνθεση !!!!!!!
    Θα συμφωνησω με τη Βαλια πω τα καταφέρνεις συνέχεια και φτιάχνεις αυτές τις καταπληκτικές συνθέσεις με τοσο white space!!!!!

    ReplyDelete
  4. οκ τι να πει κανεις???? ουαου μονο

    ReplyDelete
  5. What a great project. I love the details...the sewing...the wood veneers and the colors. Great.

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog