11.6.13

Sweet dreams


Την περασμένη Κυριακή,το καθήκον με σήκωσε στις 6 το πρωί.Κακία δεν του κρατώ,γιατί καθήκον είναι, ό,τι θέλει κάνει.Άμα λάχει ξυπνάει και στις τρεις το βράδυ και ζητάει ρυζόγαλο.Όχι ότι τρώει ρυζόγαλο,άλλα ένα ζεστό γάλα το χτυπάει.Ήταν,που λέτε πολύ νωρίς.Καλά καλά δεν είχε ξημερώσει.Και σκέφτηκα,δε φτιάχνω ένα φραπέ που τον έχω πεθυμήσει?Πήρα και το tablet που μου χάρισε η αγάπη μου και βγήκα στη βεράντα.Χάζευα προιόντα scrapbooking και πέφτω πάνω σ'αυτό:

Αγαπώ πολύ τα πινέλα-σφραγίδες του photoshop.Και τ' αγόρασα(με γειά).
Επιπλέον είχα φτιάξει στο picmonkey.com μια φωτογραφία της μικρής με πλαίσιο πολαρόιντ και είπα να τα συνδυάσω.Μου φάνηκε ιδανική περίπτωση μια και υπήρχε κενό στο κάτω μέρος.Κι εκεί έβαλα τα αστεράκια με τη φράση.(Σημείωση:το πλαίσιο πολαρόιντ δεν ήταν και τπτ σπουδαίο τελικά,μια και μπορεί κανείς να δώσει το γνωστό σχήμα με το ψαλίδι του πάνω στο φωτογραφικό χαρτί.Επλίζω να μη σας μπερδεψα αλλά περισσότερο ελπίζω να μη σκέφτεστε,άσε μας,κυρά μου, με την πολαρόιντ!!!)

Το αποτέλεσμα είναι το εξής:




Αποφάσισα να χρησιμοποιώ,πράγμα που είδα στη Wilna,στο φόντο δύο χαρτιά με το πίσω να πλαισιώνει το μπροστινό και νομίζω ότι οριοθετεί όμορφα τη σελίδα.Θενκ ιου Βιλνα!!!!

Σας αφήνω και σας φιλώ
Ματς μουτς


5 comments:

  1. Τι γλυκά κοιμάται το "καθήκον" σου... :-) και αφήνει τη μαμά του να ανακαλύπτει τόσο τέλεια πραγματάκια! Πανέμορφη σύνθεση!

    ReplyDelete
  2. λιώωωνω...αυτό το κοριτσάκι μου έχει κλέψει την καρδιά...! η ιδέα με τις 2 σελίδες μου αρέσει και εμένα πολύ, την δοκίμασα και εγώ προχθές απλά με το ένα χαρτί άπρο, λίγο πιο σίγουρος συνδυασμός! ο δικός σου συνδυασμός είναι φοβερός! όλα σου τα χαρτιά και χρώματα έχουν ταιριάξει τέλεια! είναι πολύ πολύ όμορφη σύνθεση! καλημέρα Ελενα!

    ReplyDelete
  3. Λιώνω φιλενάδα, λιώνωωωωω!!!!! Νομίζω ότι είναι η πιο γλυκιά σύνθεσή σου!

    ReplyDelete
  4. just perfect everything!!!!είδα και θαύμασα και τη σελιδούλα σου στο μάθημα με τη jennifer grace....!!!απίθανη!!!πολλά φιλιά!!!

    ReplyDelete
  5. Είναι τόοοοοοσο υπέροχη! Και η φώτο κ η σύνθεση και όλα, πωπω ...αγάπη μόνο!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog