17.6.13

Isn't she pretty?

There's a perfect challenge over at the Studio Challenges.It's a scraplift chain and a blog hop at the same time.I desperately needed to cut some paper last night so I made a layout to enter.

Here it is:
 I scraplifted Amanda's layout.I (over)used the round shapes around the photo,the butterfly and the single photo,just like she did.Finally I decorated the bottom right space with a stamp and some sequins.



 I had this ancient card from crate paper which I didn't want to use for a very long time.I kept it for a special occasion(!).I guess the time came.



 I stitched the sequins on the paper like maggie holmes does on several layouts.


Thanks for looking and have a nice day.

6 comments:

  1. τι. λες. τώρα. Για άλλη μια φορά θα πω ότι πολύ σωστά περιμέναμε να γεννήσεις την κουκλίτσα σου για να δούμε τι layouts θα έφτιαχνες (καλά, δεν ήταν ο βασικός λόγος, αλλά ένας από τους βασικούς λόγους για τα εμάς τα αρρωστάκια ;) )

    Μεγαλουργείς. Πραγματικά. Είναι απίστευτη!!!! Και ναι, είναι μία κούκλα!!!!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο The Studio Challenges, φιλιά!!!

    ReplyDelete
  2. συμφωνώ με την Νατάσα!απο τότε που γέννησες και άρχισες να φτιάχνεις συνθέσεις με την μικρή είναι η μια καλύτερη απο την άλλη...είναι όλες τόσο τρυφερές και ρομαντικές, μια πλευρά σου που μάλλον η κόρη σου σου βγάζει σε τέτοιο βαθμό!είναι πραγματικά απίστευτη, την χαζεύω τόση ώρα και ακόμα να την βαρεθώ!χιιχ!θα την πινάρω να το ξέρεις!καλή επιτυχία γλυκιά μου μανούλα!...πάω να χαζέψω και εγώ στο Studio!...μάλλον θα λάβω και εγώ μέρος, τώρα που είδα την δικιά σου μου άνοιξε η όρεξη!φιλιά!

    ReplyDelete
  3. Such a pretty layout and a great lift! Thanks so much for joining in with us at The Studio!

    ReplyDelete
  4. Κοπελιά θα μας τρελάνεις λέμε!!!!!! Οι συνθέσεις σου ακτινοβολούν απο ομορφιά και αρμονία!!! Βέβαια βοηθάει και η υπέροχη φατσούλα χιχι και ρωτάω είναι ή δεν είναι το ομορφότερο embellishment???? Έλενα ότι λατρεύω το στύλ σου το ξέρεις αυτό που μ αρέσει όμως σε σένα είναι οτι μπορείς και το εξελισεις παραμένοντας πιστή σε αυτό ;) Καλή επιτυχία <3

    ReplyDelete
  5. είναι μια πολύ αρμονική και πανέμορφη σύνθεση!!!!! Οσο για το φατσουλίνι τι να πώ...

    ReplyDelete
  6. Θα μας τρελανουν αυτα τα κορίτσια! Το μικρό γιατι είναι πανεμορφο και βγαινει φανατστικες φωτο , και το μεγαλο γιατι φτιάχνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ομορφα layouts! Περιττό να πω πόσο μου αρεσει - θα πω μονο για τις λεπτομερειες με sequins που τα σπάνε ♥♥♥

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog