21.2.13

Itchy scissors and a weekly challenge

It's been so long since I've used my poor scissors.But today I made it.I found an inspiring sketch at Studio calico and did the first layout of the year.

So,this is it:


 This is for you


10 comments:

  1. Ουαου! Ανυπομονούσα να δω σύνθεση με το νέο θέμα! Είναι τέεεεεεελεια ! Και η σύνθεση και η μπουμπού και το τραγούδι!♥♥♥♥♥♥♥

    ReplyDelete
  2. Beautiful layput, it´s so pretty and soft!! And such a cutie pie right there!! :)

    ReplyDelete
  3. Υπέροχη σελίδα!!! Όμορφα χρώματα...όμορφη ερμηνεία!! Μπράβο!

    ReplyDelete
  4. ...And she's back!!! Αγαπώ την ρομαντική σύνθεση, αγαπώ την γλύκα που βγάζει, αγαπώ το τραγούδι... Αχ μπράβο Έλενα, όπως λέει και η Νατάσα περίμενα κι εγώ σύνθεση με το νέο θέμα ;) Γλύκα η μικρούλα, φτουφτουφτουφτου

    ReplyDelete
  5. Αχ πόσο μας έλειψες!...αλλά καταλαβαίνουμε απόλυτα!...το τι γλύκα και τρυφερότητα βγάζει η σύνθεση αυτή περιττό να στο πω, το τραγούδι λατρεμένο, η μικρούλα μια ζωγραφιά! Σας φιλώ και τις δύο!

    ReplyDelete
  6. Καλώς σε ξαναβρήκαμε!!!!συμφωνώ με τα κορίτσια....γλυκύτατη σύνθεση!!!κι εγώ ανυπομονούσα να δω το νέο θέμα!!!σ'ευχαριστώ για τις ευχούλες που έγραψες στο blog μου και ανταποδίδω!!!φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  7. ωωωωωωω υπέροχη είναι !!!!

    ReplyDelete
  8. Πωπωπω τι γλυκιάααααα! Και η συνθεση αλλά και η μπέμπααααα!

    ReplyDelete
  9. Μέχρι τώρα οι συνθέσεις σου ήταν άκρως απολαυστικές! Τώρα πια, με πρωταγωνίστρια την κορούλα σου, νομίζω ότι θα απογειωθούν!!! Απίστευτα γλυκιά και η σύνθεση αλλά και η μικρούλα! Αν και καθυστερημένα, σου στέλνω τις ευχές μου για την κορούλα σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Να τη χαίρεσαι!!! Είναι μια κούκλαααααααααα!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. What a lovely layout. I like the butterflies and the little she...so cute.

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog