4.12.12

Birthday calendar for those who forget

Τις προάλλες ξέχασα τα γενέθλια μιας φιλεναδούλας μου και επειδή αυτό το πράγμα έχει αρχίσει να αποκτάει διαστάσεις επιδημίας(κόλλησα την αδερφή μου κι από ότι φαίνεται την πήρε κι αυτή βαριά)αποφάσισα να φτιάξω ένα ημερολόγιο για αυτό το σκοπό.

The other day i forgot one of my best friend's birthday.And this is too bad because it seems to be happening more more during the last months.Like a flu that almost all my family caught.So i decided to make a birthday calendar for this purpose.

Νομίζω πως βγήκε αρκετά καλό,αν και λίγο μεγάλο.....Είναι ό,τι πρέπει όμως αν έχει κανείς πολλούς φίλους.

I came out really good,althought a little bit big.....But it's ok if you have a lot of friends.


Είχα αγοράσει πέρυσι κάτι ψηφιακά αρχεία της Ali Edwards με τους μήνες,τις ημέρες και τους αριθμούς.Είναι αυτά τα μπεζ σιρίτια που έχω κολλήσει στις ακρες των φύλλων.Κάθε ένα απ'αυτά έχει το δικό του μήνα με έντονα γράμματα.Χρησιμοποίησα τις πεταλούδες σαν σημάδι για τον κάθε μήνα.

Last year i bought some Ali Edwards' digi elements with the months,the days and the numbers.They are those beige stripes i glued on the pages.Each one with its own month in bold.I used the butterflies to mark every month.


 Αυτά λοιπόν και τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες.
xoxo  


 

11 comments:

  1. απιθανο!υπεροχο εξωφυλλο..εξυπνη ιδεα!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. This is such a great idea. Beautiful! LOVE the cover :)

    ReplyDelete
  3. Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ ούτε γεννέθλια ούτε γιορτές...οι φίλοι μου το ξέρουν και αν ποτέ τους πάρω ανήμερα εντυπωσιάζονται χαχα συνήθως το περιμένουν 5-10 μέρες μετά το τηλεφώνημα μου!Έχω μια θεία που αγαπώ πολύ και που αν θες να μάθεις πότε κάποιος απο το σόι έχει γιορτή η γεννέθλια εκείνη παντα ξέρει να σου πεί! Μια χρονία δεν άντεξα και την ρώτησα : ρε θεία πως τα καταφέρνεις και δεν ξεχνάς ποτέ κανένα??? Και μου έδειξε κάτι σαν αυτό που έφτιαξες χιχι φυσικά όχι τόσο όμορφο, αλλά γεμάτο σημειώσεις. Να σου πώ το δοκίμασα για κάνα χρόνο αλλά μετά έχανα την αντζεντούλα ή ξεχνούσα να την ανοίξω...είμαι αθεράπευτη περίπτωση!!! Στο διαταύτα το δημιούργημα είναι τέλειο και εύχομαι να βοηθήσει ;) υγ: sorry για τα μεγάλα σχόλια στις τελευταίες σου αναρτήσεις αλλά ήταν και τροφή για σκέψεις και όχι μόνο για το "μάτι" <3

    ReplyDelete
  4. τέλεια ιδεα!!!!!!!!!και πολυ πολυ ομορφη δουλεια!!!

    ReplyDelete
  5. Ενταξει τεεεεελειο! Όπως πάντα λατρεμένο στυλ Έλενας!
    2 ερωτησουλες θα μπορούσα να κάνω?: πως το έδεσες και πως έκανες αυτό το "σκισμένο" εφε στις εξωτερικές σελίδες?

    ReplyDelete
  6. καλά έγραψες πάλι!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.....ΤΕΛΕΙΟ!!!ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΤΥΛ!!!!

    ReplyDelete
  7. μα ειναι τελειο!!!απιθανο!!

    ReplyDelete
  8. Εγώ γιατί το είδα τώρα αυτό?
    Είναι φοβερό!Και τι ωραία τα σιρίτια!
    Αχ κακούργα πόσο χαρτί χρησιμοποίησες για τις πεταλούδες??
    Το αγαπάω αυτό το χαρτί και φυσικά έχω ένα το οποίο δεν το ακουμπάω!
    Μόνο το κοιτάω!Τώρα τι αρρώστια μπορεί να είναι αυτή που δεν μου επιτρέπει να αποχωριστώ ένα χαρτί....
    Who knows...

    ReplyDelete
  9. πάρα πάρα πάρα πολύ ωραίο. Όσο για τα γενέθλια... αν είναι στο facebook οκ, αν όχι, σώθηκαν. Μέχρι και υπενθυμίσεις στο κινητό έχω βάλει και αν δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο την ώρα που χτυπάει η υπενθύμιση, και πάλι το ξεχνάω :S

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog