15.5.12

Get creative sketch challenge




Σήμερα είναι σπουδαία μέρα.Από σήμερα είμαι κομμάτι του get creative επισήμως.Δε γίνεται να περιγράψω πόσο χαρούμενη είμαι γι'αυτό,επειδή είμαι σίγουρη ότι το φαντάζεστε.Δε θέλω να γράψω πολλά και να γίνω μελό.Μόνο να πω ευχαριστώ στις κοπέλες για το καλωσόρισμα και στην Ειρήνη εκτός από ευχαριστώ ότι αν δεν ήταν αυτή να με ξεθάψει απο το flickr ούτε blog δε θα είχα!

Στο θέμα μας τώρα: Με αυτό το σχέδιο made by Melenia για το get creative


έκανα το παρακάτω layout


Έραψα ακτινωτά για να αντικαταστήσω τους κυκλους.Και αυτό είναι!

Πάτε και στο blog,ψαχουλέψτε τις υπόλοιπες σελίδες και δείτε και τα έπαθλα που είναι 2 θέσεις σε 2 από τα μαθήματα της Celine Navarro!Καλό ε;

Σας αφήνω.Ματς

Today is a very special day.From now on I am member of the design team at get creative challenge blog.Can't say how happy and excited I am and how much it means to me.I don't want to write anything more than a big thank you to all the girls for welcoming me to the team and a huge thank you to Irini because if it wasn't for her it's quite possible that I wouldn't even have a blog.

So now,Melenia made this sketch for May's second challenge.My take is what you see above.

 Why not give it a shot?For the fun and for the prize!Go over the blog and have fun.
xoxo

10 comments:

  1. Εμείς να δεις χαρούμενες που είμαστε :D :D :D

    Όχι μόνο γιατί με τέτοια αρχή είναι φανερό το γιατί - καταπληκτική σύνθεση και πάλι, λατρεύω τα χρώματα και το πώς έκανες τον κύκλο με ακτίνες - αλλά και γιατί είσαι τρομερό παιδί!!!

    (Πόσους πόντους παίρνω για το "παιδί";) :D

    Φιλιάαα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όλους τους πόντους και δέκα στο τρίμηνο!

      Delete
  2. Όταν βλέπω τις συνθεσεις σου με κανουν να θελω να κανω κι εγώ ίδιες! Εννοείται ότι δεν το χω το στυλ αλλά με έχεις επηρεάσει πολύ!!! Κaι αυτή η σύνθεση ειναι υπεροχη και πολύ πρωτότυπη! Καλή αρχη στην ομάδα του Get Creative!!!

    ReplyDelete
  3. καλή αρχή Έλενα! είμαστε τυχερές που σε βρήκε η Ειρήνη και μας εμπνέεις με τις φοβερές δημιουργίες σου!

    ReplyDelete
  4. καλη συνεχεια Ελενα...παντα υπεροχες δημιουργιες να φτιαχνεις...να εμπνεομαστε και εμεις...η συνθεση σου ,ιδιαιτερη ,ασυνηθιστη...καταπληκτικη!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Ελενα καλή αρχή ... πόσο χαίρομαι που είσαι στην ομάδα μας δεν λέγετε!!! Η μάλλον λέγετε και το λέω ... χα, χα ... υπέροχη η συνθεση σου, και εύχομαι να αποκτήσεις το σπίτι των ονείρων σου σύντομα!

    ReplyDelete
  6. Καλώς σε βρήκα! Υπέροχες οι συνθέσεις σου!Καλή σου μέρα!

    ReplyDelete
  7. Έλενα συγχαρητήρια και καλή αρχή!!!Τώρα τρέχω να δημιουργήσω γιατί η σύνθεση σου με ενέπνευσε!!!!!Φανταστική!!!!Φιλιά πολλά!!!!

    ReplyDelete
  8. είναι καταπληκτικη συνθεση τη λάτρεψα!!!!!
    καλως ήρθες :))

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog