4.4.12

No place like home

Σας έχω πει ποτέ για το πρόβλημα που έχω με το journaling;Α ναι είμαστε τσακωμένοι από την πρώτη μέρα γνωριμίας.Κάνω λάθη,στριμώχνω τα γράμματα,γράφω αηδίες που μετά που τις κοιτάζω (τις αηδίες εννοώ) και μου 'ρχεται να βάλω τα γέλια και τελευταίο αλλά εξ' ίσου σημαντικό δε μ'αρέσουν καθόλου τα γράμματα μου.Γι'αυτό το λόγο και το αποφεύγω συστηματικά.Στις προκλήσεις κοιτάζω ενδελεχώς μπας και το ζητάνε οπωσδήποτε.Αυτό το οπωσδήποτε με σκoτωνει.

Εν πάσει περιπτώσει,αλλού θέλω να καταλήξω.Είδα το θέμα του OUAS για τον Απρίλιο και μου τρέξανε τα σάλια.HOME!!!

Ήθελα τόσο πολύ να το φτιάξω!Επιπλέον διάβασα ότι πλέον το journaling μπορεί να είναι τόσο πολύ, όσο μας αρέσει(θα δείτε παρακάτω πόσο ανάποδος μπορεί να γίνει ένας ανθρωπος στα καλά καθούμενα).

Συμπτωματικά την ίδια μέρα,ψαχουλεύοντας στο pinterest βρίσκω αυτο

so cute.
http://weheartit.com/entry/7727851
  Σκέφτηκα πως δεν είναι τυχαίο.Πρέπει να φέρω εις πέρας την αποστολή.Νταντααααχ!
                                       
  Έχουμε και λέμε:
                                         
                               

Φωτογράφησα τα κλειδάκια μου και θυμήθηκα όλα τα σπίτια που άλλαξα τα τελευταία δέκα χρόνια.Και ήταν πολλά.Όχι από βίτσιο.Αλλά λόγω δουλειάς.


Να σας πω δυο λόγια για το φακελάκι.Ήταν ένα απλό λευκό φακελάκι το οποίο έβαψα με λίγο καφέ που περίσσεψε στην καφετιέρα(κι αυτό στο pinterest το είδα)χρησιμοποιώντας πινέλο.Δίνει ένα vintage και παλιό στυλ ο καφές όταν στεγνώσει.


Επίσης έγραψα πάνω στη φωτό τη συνέχεια του τίτλου με photoshop και έβαλα και μερικές καρδούλες με τα πινέλα του photoshop πάλι. 

Και "λίγο" journaling.Mη χειρότερα!!!Τι να πει κανείς!!!!
Σας αφήνω 
Ματς.


I usually find great difficulty in journaling about what i scrap.I tend to keep it as short as possible,because i end up writing nonsense and i hate myself for this.So,last night i started building on my page with a promise not to ruin it.As you can see above i stack to my decision and wrote the longest and most favourite journaling ever.I'm not feeling very well :D

This layout is my take for OUAS  April challenge(follow link in my greek post)themed HOME.

I painted my small white envelope with the remains of coffee.It gave an old vintage style!I loved it! 


I used Pea Shally fonts for the phrase on the photo and my photoshop brushes for the tiny hearts.

Thanks for stopping by.
Have to go now.
Kisses.

23 comments:

  1. :) πολυ όμορφο...καλα το φακελάκι πολύ ωραια ιδέα.. και οι καρδουλες στην καμινάδα και η ζωγραφιά :) και εγω καιρο ηθελα να κάνω κατι που να αφορά το σπίτι...χμμμ και δε την ειχα δει τη προκληση..καλη επιτυχία!!

    ReplyDelete
  2. Κατ αρχήν δεν αναγνώρισα το blog σου, δεν διάβασα τον τίτλο, απλά πάτησα πάνω :)εσύ βέβαια δεν ρώτησες αλλα εγώ θα πω την γνώμη μου χοχο: Νομίζω οτι η προηγούμενη επικεφαλίδα μου άρεσε περισσότερο γιατι με την πρώτη ματιά μου έμεινε σαν εικόνα...απο την άλλη λατρεύω το washi tape και τα splashes που έβαλες.. χμ...δεν βοηθάω το ξέρω χαχα
    Τα γράμματα σου είναι πανέμορφα, γιατι δεν σου αρέσουν? το κείμενό σου δε, πολύ ωραίο... όσο για την σύνθεσή σου, είναι οτι πιο πρωτότυπο και συγχρόνως πανέμορφο έχω δει! Αν διακριθείς θα με θυμηθείς? Καλή επιτυχία - που την έχεις :) Φιλιά!

    ReplyDelete
  3. Από τις ποιο ιδιαίτερες, καταπληκτικές, φανταστικές συνθέσεις που έχω δει EVER!!!!!!!!Πραγματικά σου αξίζουν συγχαρητήρια είσαι φοβερή!!!
    Με το journaling πόσο σε καταλαβαίνω το έχω και εγώ το θεματάκι μου ! Εδώ πάντως έχεις δώσει ρέστα και τα γραμματάκια σου σε παρακαλώ ,μια χαρά είναι !!!
    Α! να μην ξεχάσω, φοβερή η λεπτομέρεια με τις καρδούλες από την καπνοδόχο και που έγραψες την συνέχεια του τίτλου στη φωτό τέλειο!!!!!!
    Καλέ διώξε με… στο τέλος το σχόλιο θα είναι ποιο μεγάλο και από την ανάρτηση αλλά τι να κάνω ενθουσιάστηκα η γυναίκα!!!
    Καλή επιτυχία, καληνύχτα!!!!!

    ReplyDelete
  4. Πάρα πολύ ωραία η σύνθεση, και η πουά στέγη, και το εφέ με τον καφέ (ρίμα) επίσης. Και τα γράμματά σου είναι μια χαρά-γιατί δε σ' αρέσουν, καλέ;

    ReplyDelete
  5. Super fun take on the challenge and so creative! Thank you for taking part in our birthday celebration challenge at OUAS!

    ReplyDelete
  6. ELENA!!!!!!!!!!! I adore your take on the challenge!!!!!!!!!!!!!!
    I love the creativity and the simplicity ...just absolutely fabulous!!!!!!
    and your journalling well you excelled!!!!!!
    thank you so much for taking part in the challenge!
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  7. Μπράβο Έλενα! Μου αρέσει που είσαι πολύ δημιουργική! Η σύνθεσή σου είναι ξεχωριστή και μοναδική! Μου αρέσει πολύ!

    ReplyDelete
  8. Elena, your style drives me crazy (out of joy I mean..lol-κοινώς με ξετρελαίνει!) It is so creative and special!!! You always impress me!!!Beautiful work! Thanks for sharing it with us at OUAS!
    xoxo
    υ.γ...πως λέμε "slow the eggs" ενα πράγμα....χαχαχα

    ReplyDelete
  9. Το κείμενο νομίζω ότι ξεχωρίζει περισσότερο από όλα!! νομίζω ότι αρχίζεις να εμπλουτίζεις τις συνθέσεις σου και αυτό μου άρεσει πολύ - ιδιαίτερα επειδή συνεχίζεις να διατηρείς αυτό το στυλ. Καλή επιτυχία στην πρόκληση!!

    Υγ. τα sandwich bags τα είχα πάρει πριν χρόνια από τον Καναδά. Μπορείς να τα βρείς και online, βεβαια! κανε search με αυτές τις λέξεις και θα τα δεις.

    ReplyDelete
  10. Είναι ονειρεμένο!Absolute double like!!!

    ReplyDelete
  11. Oh wow! This is just sooooooooooooooo clever, so sweet! Love it! Tks. for playing along with us at OUAS!

    ReplyDelete
  12. Πεθαινωωωω!!! Μου αρέσει πολύ η σύνθεση σου Έλενα και τα γράμματα σου είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Άντε φιλιά! Α! Και καλή Ανάσταση αν δεν τα ξαναπούμε : )

    ReplyDelete
  13. Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο πολύ μου αρέσει!!Είναι φανταστική!!
    Απίθανη!!Φοβερή!!Υπέροχη!!(Τελικά σαν να βρήκα λόγια..)
    Χίλια μπράβο Έλενα!!!

    ReplyDelete
  14. καταπληκτικη συνθεση......μιλας για τα γραμματα σου...χαχα που να δεις τα δικα μου...μετφραστη θα ψαχνεις!!καλη επιτυχια!

    ReplyDelete
  15. Πολυ όμορφη σελίδα!!!! Όσο για τα γράμματα σου μια χαρα είναι! Νομίζω ότι έτσι οι σελίδες μας είναι ιδιαίτερες!!!!!

    ReplyDelete
  16. AAAAA!!!!!!Άλλη μια υπέροχη σύνθεση από σένα!!!!τέλεια!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ReplyDelete
  17. This is sooooo cool! I love it! So simple and clever and unique! Love your doodling and your journaling looks great!

    ReplyDelete
  18. Πανέξυπνη ιδέα και φοβερή εκτέλεση!!! Τι να πω; ΦΟΒΕΡΗ!!! Μ' αρέσει τρελά το στυλ σου. Τα "σπάει"!!! Συγχαρητήρια για την ευρηματικότητά σου και την πρωτοτυπία. Καλή επιτυχία.

    ReplyDelete
  19. Χαζεύω τις τελευταίες 5 συνθέσεις σου που τις είδα όλες μαζί τώρα.

    Αυτό που απολαμβάνω με κάθε μία από αυτές είναι ότι διατηρείς το ίδιο λιτό και φοβερά καλόγουστο στυλ σου, αλλά κάθε σύνθεση είναι τόσο ξεχωριστή και πρωτότυπη! Τόσες πολλές και διαφορετικές ιδέες, και πάντα τόσο όσο χρειάζεται.

    Για άλλη μια φορά καταπληκτικότατη δουλειά!

    ReplyDelete
  20. Wow! This is sooo creative! I LOVE it!!!!

    ReplyDelete
  21. WOW ! This is amazing !! LOVE IT!

    ReplyDelete
  22. I absolutely LOVE your page, and I totally relate to it!!

    ReplyDelete
  23. I absolutely adore your creative interpretation of the sketch and challenge. Fabulous!!! Thanks so much for playing along with us at OUAS

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog