24.4.12

Do it on line!

Aυτή η ανάρτηση δεν έχει σχέση με το scrapbooking ,τουλάχιστον όχι άμεσα.
Έφτιαξα αυτό το βίντεο για όσες θελουν αλλά δεν μπορούν να ομορφύνουν λιγάκι τις φωτογραφίες τους πριν τις τυπώσουν ή τις σκραπάρουν.

Τα καλά νέα είναι ότι δε χρειάζεται να κατεβάσετε κανένα πρόγραμμα.Το http://pixlr.com/ είναι on line και δωρεάν.Γιούχουυυυυ!Βέβαια είναι λίγο πρωτόγωνο σε σχέση με κάποια άλλα,όμως η δουλίτσα γίνεται.Οι οδηγίες στο βίντεο  είναι πολύ γενικές(προς το παρόν).Λίγο απ'ολα.Τις ερχόμενες εβδομάδες θα δούμε και πιο ειδικά πράγματα.Να τονίσω πως δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε όλα τα βήματα που έκανα για να σουλουπώσω τη δική μου φωτογραφία.Μπορεί κάποια από σας να μείνει ευχαριστημένη κάπου στη μέση και είναι λογικό.Παίζουμε και δοκιμάζουμε κατά βούληση.

Καλη διασκέδαση.
Σας φιλώ.Ματς

ΥΓ1:Ιωάννες θα σας εξετάσω προσωπικά!
ΥΓ2:  Για τυχόν απορίες,μη διστάσετε.

This video I made is not directly related to scrapbooking.It contains basic and general instructions about how to improve your photos before you print and scrap them.The good news is that you can find it on line(see pink link above)and it's free for everyone.I intend to make some extra videos in the following weeks with more specific content.
You can follow the steps all the way,but you may choose to stop whenever you feel satisfied with the results.

Have fun.
xoxo

PS:In case you need anything,don't hesitate to ask.


Δειτε μέσω you tube.
Watch via you tube

8 comments:

  1. Έλενα ευχαριστούμε πολυ!!! Κατατοπιστικοτατο βίντεο!!!!

    ReplyDelete
  2. Έλενα, εγώ έχω χρησιμοποιήσεις το http://pixlr.com/o-matic/, το οποίο δίνει vintage εφέ στις φωτογραφίες, και είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά το editor που έδειξες δεν το είχα προσέξει. Πολύ ενδιαφέρον, και χρήσιμο. Και έβαλες και πολύ ωραία μουσική στο βιντεάκι σου, μπράβο!

    ReplyDelete
  3. κυρία κυρία το διάβασα μόνο μια φορά αλλά σήμερα είμαι πτώμα πάω για ύπνο νωρίς υπόσχομαι όμως να το μάθω απ' έξω!!!χαχαχα
    Είσαι super γρήγορη ευχαριστούμε πολύ!!!
    Φιλιά!

    ΥΓ. Τρέχω να ειδοποιήσω τη συμμαθήτρια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα.Σιγά βρε!Χαίρομαι που το έκανα!

      Delete
  4. Μπράβο Έλενα που μας ενημερώνεις!!!εγώ κατέβασα και το άλλο προγραμμα που μας είχες δείξει και με έχει βοηθήσει πολύ!!!ευχαριστούμε!!!!φιλιά!!!!

    ReplyDelete
  5. ευχαριστούμε πολύ Έλενα !!! πράγματι πολύ κατατοπιστικό και η μουσική πολύ ωραία!!μπράβο!!

    ReplyDelete
  6. Κυρία δηλώνω δικαιολογημένα απούσα....έχω κάτι τρεξίματα και δεν προλαβαίνω ούτε να χ....Υπόσχομαι να διαβάσω με επιμέλεια προσεχώς το πολύτιμο μάθημα ;) Φιλάκια

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog