15.3.12

March 15th layout challenge for get creative


Καθώς οι μέρες περνάνε νιώθω πως μετράνε αντίστροφα σε έμπνευση.Κι όμως πίεζω τον εαυτό μου αφάνταστα να φτιάξω κι άλλα layouts και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένη.Ειδικά τα τελευταία τρία ή τέσσερα τα κοιτάζω και σκέφτομαι ότι δεν ξεπήδησαν απ'τα δικά μου χέρια.
Παρ'όλα αυτά το παρακάτω layout  για το get creative δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.Βασισμένο σ'ένα απλό και όμορφο σχέδιο της Μελένιας φτιάχτηκε μερικές εβδομάδες νωρίτερα κι όταν το τέλειωσα,το κοίταξα και το αγάπησα με την πρώτη ματιά.Mε τους κυκλους αισθάνομαι πάντα λίγο αμήχανα  στις συνθέσεις και γι'αυτό αντικατασταθηκαν με το κυκλικό γαζί(μ'αρέσουν τόσο τα γαζιά!).Ελπίζω να εμπνευστείτε,να φτιάξετε όμορφα πραγματάκια όπως στην πρώτη πρόκληση και να κάνετε κι έναν ώραίο περίπατο στα άλλα κορίτσια να πάρετε ιδέες κι από κει.

I feel like I'm losing my inspiration.And as days go by, I push myself harder and harder to be more creative.I look at the layouts i did in the past two weeks and they seem so strange and so ''not me''.
Fortunately my bad  mood does not apply to the above layout.Ha!It was made before my personal crisis.And the minute i laid my eyes on it,i fell in love.
So,if you want more inspiration, go to get creative,visit the other girls' blogs,get inspired and enter the challenge.There's a prize too!A good one!!!


  Πολλά φιλιά.Ματς.
  xoxo

17 comments:

  1. Πρωτα απ'όλα, καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς ότι λες πως χάνεις σε έμπνευση. Το παθαίνω πολύ συχνά. Φτιάχνω κατι, δεν μου αρέσει, απογοητεύομαι, σκεφτομαι, ιδεες δεν έρχονται και πάει λέγοντας. ΟΜΩΣ ερχεται μια μέρα που ξυπνάω και όλα είναι διαφορετικά. Με τρώνε τα χέρια μου, έχω ιδέες, κοβω-ράβω, διασκεδάζω και αυτό... είναι η έμπνευση! Εντάξει, να μην ακούγομαι και σαν δασκάλα, γι' αυτό προχωράω στη σύνθεση σου!

    Χωρίς υπερβολή, μια τέτοια ερμηνεία του σκετς δεν θα μου πέρναγε καν από το μυαλο. Τα γαζιά όλα τα λεφτά, όπως και το μινιμαλ ύφος. Μπραβο, τι άλλο να πω...

    ReplyDelete
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο και μάλλον κακώς πιέζομαι τόσο.Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα(ο παλιός πάντα είναι δάσκαλος για το νέο και γιάυτό είμαι ανοιχτή σε όλα).

    ReplyDelete
  3. I also feel in love with it the first time I saw it - completely wonderful!! Love the circles and the type written word...

    and that place looks amazing.

    xxx

    ReplyDelete
  4. Καλημέρα Έλενα! Πόσο πολύ σε καταλαβαίνω! Είναι φορές που κοιτώ τις φωτογραφίες, τα χαρτιά και δεν έχω καθόλου έμπνευση και μπορώ να πω ότι όταν ξαπλώσω στο κρεβάτι μου, αρχίζω να σκέπτομαι και πλάθω την σύνθεση μέσα στο μυαλό μου χαχαχα Αποκοιμάμαι με τον φόβο μπας και ξεχάσω κάτι. Έτσι πολλές φορές κάνω την αρχή και μετά στο χαρτί έρχονται και όλα τα άλλα! Πήρα φόρα νομίζω χαχαχα Τι όμορφα που τα μοιραζόμαστε όλα! Εσύ πάντως ό,τι φτιάξεις είναι εξαιρετικό και μου αρέσει πααααρα πολύ το μινιμαλ στυλ σου παρόλο που το θεωρώ πολύ δύσκολο για μένα! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε παααρα πολύ για την έμπνευση!!!

    ReplyDelete
  5. Έλενα νομίζω οτι όλες μας περνάμε φάσεις όπου τίποτε δεν μας αρέσει και όπου ίσως και να μην έχουμε και όρεξη να κάνουμε το οτιδήποτε...εμένα κράτησε τρείς μήνες αυτή η φάση αλλά και πάλι τώρα που έχω κέφι και όρεξη υπάρχουν φορές που αυτό που φτιάχνω απλά δεν μου αρέσει! όλα μέσα στο πρόγραμα είναι τελικά!
    Και αυτή η σύνθεση μου αρέσει πολύ, πολύ ζηλεύω που γαζώνεις στις συνθέσεις σου, ενώ έχω ραπτομηχανή, κληρονομιά απο την μαμά μου, δεν ξέρω να την χρησιμοποιώ...μου αρέσουν τα λιγοστά χρώματα, και εννοείται το journaling!
    Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ γιατί είσαι πηγή έμπνευσης για μένα, το στύλ σου με αντιπροσωπεύει απόλυτα!, και πολύ χαίρομαι που βρήκες αυτό το hobby και έτσι σε 'γνωρίσαμε' και εμείς!

    ReplyDelete
  6. Ελενάκι, τα ίδια κ εγώ, τα είχα γράψει καποια στιγμή σε παλαιότερο ποστ μου... ας το πάρουμε απόφαση, δεν χρειάζεται όλα οσα φτιάχνουμε να μας αρέσουν τελικά, μόνο να προσπαθούμε να δημιουργούμε, γιατι έτσι θα καταλάβουμε καλύτερα τι μας αρέσει περισσότερο. Και το κυριότερο, αφου το φτιάξαμε εμείς, ειναι δικό μας κ ας μην ειναι οπως το είχαμε στο μυαλό μας..
    Οι κύκλοι για background κ εγώ εχουμε παρει διαζύγιο. Ειδικα με τους μεγάλους κύκλους έχω θέμα. Εσύ σήμερα με έκανες να τους δω με άλλο μάτι, τους έκανες με τον δικό σου τρόπο και δεν χορταινω να τους βλεπω. Βοηθησανε πολυ και τα bannerάκια, ολα μου αρέσουν. Κλασικά :)

    ReplyDelete
  7. λιτη και πανεμορφη και εγω την ερωτευτηκα!
    και μη νομίζεις και εγω μια απο τα ιδια...

    ReplyDelete
  8. Η εμπνευση συνηθως επηρεαζεται απο την διαθεση,τον καιρο,τις επιρροες των γυρω μας κλπ.Ευτυχως,να λες, που δεν εχεις καθε μερα εμπνευση, γιατι μετα το μονο που θα εκανες θα ηταν να δημιουργεις...το σπιτι θα βρωμουσε,θα πειναγατε, κλπ :D
    Αυτο το γαζι ειναι εκπληκτικο και εννοειται οτι θα το κλέψω κάποια στιγμή και θα το δοκιμασω,μη σου πω για την επομενη συνθεση που ετοιμαζω!;)
    Τοσο χαλια ηταν η παραλία λοιπον...χμ... να μην παμε ε?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εκτός από χάλια,κάναμε και ολόκληρο καυγά για να κατέβουμε για μπάνιο.Ξινό μας βγήκε.Πάτε αλλού :)))

      Delete
  9. μια απο τα ιδια ειμαστε ολες..εξαλου θεωρω ειναι φυσιολογικο!δεν γινεται να ειμαστε συνεχεια με εμπνευση!θα καψουμε τις μπαταριες μας!!
    Η συνθεση σου...στο εχω ξαναπει δεν ειναι το στυλ μου...αλλα ειναι τελεια!!Οποτε βλεπω συνθεσεις σου αναρωτιεμαι μηπως επρεπε να δοκιμασω αυτο το στυλ!!!!καταπληκτικη .....Ελενα μου αρεσει παρα πολυ!!!

    ReplyDelete
  10. Το γαζί κλέβει την παράσταση!!!

    ReplyDelete
  11. Αχ, τα ίδια περνάω κι εγώ τελευταία.... Αλλά πραγματικά αυτή σου η σύνθεση είναι μοναδικά πρωτότυπη, λατρεύω όλο το γαζί και τα διακριτικά διακοσμητικά, μπράβο!

    ReplyDelete
  12. Νομίζω ότι όλη την περνάμε αυτή την φάση.Εγώ όταν είμαι σε τέτοια διάθεση δεν καταπιάνομαι με τίποτα γιατί ότι και να κάνω δεν μου αρέσει και άδικα αχρηστεύω τα υλικά μου!Σε σένα εγώ όμως δεν κατάλαβα τίποτα τέτοιο...Όσο για την σύνθεση νομίζω τα κορίτσια τα είπανε όλα!!Απλά υπέροχη!!!

    ReplyDelete
  13. Φάση είναι - θα περάσει. Κοίτα όμως να σου περάσει γρήγορα, γιατί τις περιμένουμε τις αναρτήσεις σου και τα layouts με αυτό το καταπληκτικό σου στυλ!

    Φιλιά

    ReplyDelete
  14. Η σύνθεση τέλεια!!!μου αρέσει το γαζί και γενικά μου αρέσει το στυλ σου στις συνθέσεις!!!!μπράβο σου!!!

    ReplyDelete
  15. Είσαι φοβερά ταλαντούχο άτομο και σε θαυμάζω πολύ,εάν δεν έχεις κέφι μην πιέζεσαι κάνε κάτι άλλο που σε ευχαριστεί, το χόμπι είναι για να περνάμε καλά και όχι για να μας αγχώνει:-)
    Η σύνθεση σου είναι φανταστική!!!
    Να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
  16. I think we all from time to time loose our inspiration and maybe we especially who live in Greece it's quite difficult to be creative under the circumstances. Sometimes we just need a break and let the creative juices flow naturally. Your layout is inspired I love the sewing and how it ends up at the most important part of the layout ...YOU !

    Marie

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog