21.3.12

I'm back!

Εδώ και μέρες είχα παραγγείλει μερικά πράγματα από Αμερική(γιέα).Προχτές πήρα τα καινούργια πραγματάκια στα χέρια μου.Τι ευτυχία!Έχω να νιώσω έτσι από τα εγκαίνια του ΙΚΕΑ στη Λάρισα(μεγάλες στιγμές!!!) και από τότε που τέλειωσε ο τρίτος κύκλος του lost(ωραίες εποχές!!!).

Και για να μην τα πολυλογώ,νομίζω πως λύθηκαν τα μάγια.I'm back!Bέβαια αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο καλό.Τι εννοώ;Αν κάθε φορά που χάνω την έμπνευση μου χρειάζομαι μια νέα παραγγελία,τότε πολύ σύντομα το χόμπυ θα γίνει παρελθόν(διώχνω την άσχημη σκέψη και συνεχίζω).

Το blog The Creative Type το ξέρετε;Λοιπόν πρόκειται για scrapbooking με πηγή έμπνευσης τον τύπο,ηλεκτρονικο και μη.Η σχεδιαστική ομάδα φτιάχνει κάτι όμορφα layouts που έχω πάθει πλάκα.Χωρίς πλάκα!!Για το μήνα Μάρτιο η πρόκληση ζητάει μία σύνθεση εμπνευσμένη από περιοδικό(magazine inspo).Και η δική μου συμμετοχή είναι αυτή:



     Στο journaling όπως πάντα έκανα λάθος(ανάθεμα).




Τύπωσα τον τίτλο πάνω στα χαρτάκια μου γιατί τα stickers δεν φτουράνε,χώρια     που είναι πανάκριβα(έτσι νομίζω).

Η φωτό είναι απο το on line περιοδικό myhomeideas.com και έχτισα τη σύνθεση με βάση το σχέδιο #200 που ακολούθησα πιστά από creative scrappers.Oπότε θα το στείλω και στα δύο μπλογκς.

Γιατί δε μου είπε ποτέ καμιά σας ότι τα χαρτιά my minds eye είναι τόσο όμορφα;
Πολλά φιλιά.Ματς.

Some days ago my new scrapbooking products arrived along with my long lost isnpiration(which was actually found)the minute i opened the box.I haven't felt so enthusiastic and excited since the opening of IKEA in my home town and the ending of "lost" season 3 a long time ago*sigh*.It was a turning point for the fans!

Anyway,with this layout i'm celebrating my good mood and taking part in two challenges.Creative scrappers challenge #200 and The Creative Type magazine inspo challenge.Ι used a photo of my favourite kitchen from myhomeideas.com.
Thanks for stopping by.
xoxo

12 comments:

  1. Καλησπέρα Ελενάκι! κ αυτή σου η σύνθεση γεμάτη έμπνευση! αχ τι μου κάνεις, εχω πάρει washi tapes αλλα και η δική σου μου αρέσει !!!
    Πολύ όμορφα χρώματα, και δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις να ταιριάζεις πουά με γραμμές και καρώ, πάντως το αποτέλεσμα ειναι απίθανο! Οσο για τα χαρτιά :) τώρα θα αρχίσεις να βλεπεις στον ύπνο σου και την συγκεκριμένη εταιρεία, με την οποία ειμαι βέβαιη οτι θα κολλήσεις πολύ περισσότερο, ειναι τέλεια, τα θέλω όλα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρεζάκια όλα τα κορίτσια.....(κι εγώ τα θέλω όλα).Μεγάλο λούκι,Μαρία.

      Delete
  2. πάρα πολύ ωραία σύνθεση!!το αποτέλεσμα είναι φοβερό!! μεγάλη χαρά μας προκαλούν αυτά τα ικέα!!λατρεμένα.χιχι

    ReplyDelete
  3. αγαπημένη εταιρία η My mind's Eye !! αχ αυτό το χόμπυ μας, είναι πανάκριβο και άκρως εθιστικό!!
    απίθανη σύνθεση, τα συνδυάζεις όλα τόσο τέλεια!! καλή επιτυχία!!
    ...πάω να χαζέψω και εγώ το συγκεκριμένο μπλόγκ, ακούγεται ενδιαφέρον!!

    ReplyDelete
  4. χαχαχα εντάξει κλαίω απο τα γέλια!!! τα εγκαίνια του ΙΚΕΑ? εσύ είσαι σίγουρα δικιά μου....για τον χαρτολισμό (απο το αλκολισμό)...welcome to the club!!! Για την σύνθεση δεν έχω να πώ τίποτα...απλά προσκυνώ!!!

    ReplyDelete
  5. thanks for playing with us at The Creative Type, just beautiful!!!!

    ReplyDelete
  6. Ακόμα μία απολαυστική ανάρτηση ακόμα μια εξαιρετική σύνθεση! Τρελαίνομαι με τις λετπομέρειες των συνθέσεων σου. Καλή σου επιτυχία ;)

    υγ: όσο για το καταναλωτική μανία μην ανησυχείς καθόλου όλες πάσχουμε και ευτυχώς ακόμα ζούμε! Πλεον έχω καταλήξει πως αν ασχολείσαι με το σπόρ και δεν εθίζεσαι σε χαρτιά και μπιλχιμπίδια τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά...με το καιρό θα μάθεις να το ελέγχεις όλο και περισσότερο.

    ReplyDelete
  7. Ειδα αυτή την υπεροχη συνθεση στις ενημερώσεις μου και μπήκα να την δω… είπα ποιανής blog να είναι τωρα αυτό…. Όταν μπηκα λοιπόν και είδα το στυλ της σύνθεσης σε υποψιάστηκα και πήγα παρακάτω για να το βεβαιώσω… ρε συ κοπελιά, έχεις πολύ ταλέντο λέμε… είσαι η αγαπημένη μου scraper να ξέρεις θαυμάζω πολύ αυτά που φτιάχνεις!! Εύγε και πάλι!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στελλα,σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.Να είσαι καλά :)))))

      Delete
  8. Hi! Stopping by to tell you that I reaaaally love your page! Just checking out some layouts I like on the CS's blog and you were one of them :) Beautiful work, I love your style! much love from Italy, Lucia xxx

    ReplyDelete
  9. oh, and I love your blog title with hearts!!!!!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog