21.2.12

Αγάπα τη μητέρα σου!

Αυτή η ανάρτηση κανονικά έπρεπε να έχει χθεσινή ημερομηνία.Δεν ήξερα τι με περίμενε όταν σήκωσα το τηλέφωνο.Εισαγωγικά πρέπει να πω ότι η αγαπημένη μου μητέρα,μανούλα,μαμά θέλει να μάθει τα μυστικά του σερφαρίσματος με μία κίνηση(τσακ νόρις;).Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι έχουμε(με την αδερφή μου)ανοίξει τους ασκούς του αιόλου με αυτη την υπόθεση.Βραχύβια μνήμη,δεν προσέχει στο μάθημα και πιθανή διάσπαση προσοχής.Αποτέλεσμα;Δεχόμαστε τηλεφωνήματα σε άσχετες ώρες και καλούμαστε να δώσουμε τηλεφωνικά οδηγίες για το πως να βρει τα επεισόδεια με την "μπίχτερ" ή κάπως έτσι τέλος πάντων στο you tube.Χτες σειρά είχε το pinterest.Με γονάτισε.Κουρέλι έκλεισα κατά τις δώδεκα παρά.Οπότε με καθυστέρηση μίας ημέρας και σαν μη συμβαίνει τίποτα,θα κάνω ό,τι είχα προγραμματίσει εικοσιτέσσερεις ώρες πριν.
Εκεί στο the studio challenges έχουνε ένα πολύ απλό και όμορφο sketch για το μήνα φεβρουάριο.Μόλις το είδα(προχθές)μαγνητίστηκα.Το στριφογύρισα λιγάκι την τελευταία στιγμή.Πολλές φορές αλλάζω τη διάταξη στο παρά πέντε και μετά όλα δένουν καλύτερα.Δεν είναι πολύ γουάου όταν συμβαίνει αυτό;
Και έφτιαξα το παρακάτω:


....και μερικά κλόουζ απς....
 

Μήπως οι φωτογραφίες είναι ΠΟΛΥ μεγάλες;Θα ήθελα τη γνώμη σας.Αν θέλετε πείτε μου και γιατι σας ή δε σας αρέσουν.Θα μου ήταν χρήσιμο μιας και δοκιμάζω διάφορα τις τελευταίες μέρες σχετικά με την εμφάνιση του μπλογκ (επιμένω ελληνικά).Θενκ (γ)ιου ιν αντβάνς*πάντα δίνουμε σημασία στην σωστή προφορά.
Κι εδώ τελείωσα για σήμερα.Σας αφήνω και σας εύχομαι καλό βράδυ.
Φιλιά.Μπάι.

33 comments:

  1. Εμένα πάντως μου αρέσει και η εμφάνιση του blog (μεγάλες, καθαρές και καλλιτεχνικές φωτογραφίες), έξυπνο κείμενο και δημιουργίες που θυμίζουν σε όλες μας πως θα έπρεπε να scrapαρουμε, χωρίς να πέσουμε στην παγίδα της υπερκατανάλωσης!

    Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. (Κάτι γίνεται τελευταία και δεν μπορώ να απαντήσω παρα μόνο μέσω άλλης απάντησης)
      Άλλη μια υπέροχη σύνθεσή σου! Λοιπόν, εγώ το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω - γιατι όλα τα έχεις τέλεια - είναι στο logo του σήματός σου να μην είναι φαγωμένο το y στο days.
      Σε καταλαβαίνω απόλυτα για την μητέρα σου, γιατι η δική μου πριν 1 χρόνο πήρε την πιστωποίηση παρακαλώ σε office και outlook, με την 3 προσπάθεια μεν, αλλα ειχε τοσο πείσμα που τα κατάφερε :) Εγω πιστοποίηση δεν έχω σε τίποτα χαχαχα εκείνη σε ηλικία 58 ετών το πήρε άρα... μήπως έχω καιρό ακομα ? :) Έχει και λαπτοπ παρακαλώ και αγοράζει καθε χρόνο μονη της το antivirus (ασχετα αν κανω εγώ την εγκατάσταση :) Βεβαια μένει δίπλα μου οπότε τα ιδιαίτερα μαθήματα γίνονταν σπίτι της ή σπίτι μου ευτυχώς...
      Συγνώμη... εδωσες τηλεφωνικά οδηγίες για το Printerest...? σε θαυμάζω!!!
      Φιλιά,
      Μαρία

      Delete
    2. Ναι,ρε Μαρία,αυτό το "y" το πρόσεξα αλλά έκανα τη χαζή που έλεγε και η γιαγιά μου.Θα το αλλάξω όμως.
      Πιστοποίηση;;;;Είστε πολύ προχωρημένοι.Μπράβο να πεις της μαμάς σου.Μη το πεις όμως στη δικιά μου,γιατί μαύρο φιδι που μας έφαγε.Σ'ευχαριστω πολυ,Μαράκι.

      Delete
    3. Μυρτώ,ευχαριστώ πολύ.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολλά υλικά,οπότε τα χρεισημοποιώ με φιδώ και κάνω και τη δουλειά μου.

      Delete
  2. Έλενα υπέροχο το μπλογκ σου!!!και η νεα του εμφάνιση μια ΧΑΡΑ!!!!Οι φωτογραφίες σου να το πώ;τις ζηλεύω με την καλή εννοια καθότι ασχετη αλλα...
    αγαπώ τις φωτογραφίες χωρις να εχω φ μηχανη:(
    Η συνθεση σου ειναι καταπληκτική!μαρεσει το στυλ σου και πολυ όμορφα τα κυκλακια με το γαζί!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ Ντέμη.Πάρε μια φωτογραφική βρε.Είναι επένδυση για όλες τις περιπτώσεις.Ειδικά αν έχεις οικογένεια.

      Delete
  3. swoon!!!!!!!!!!
    love this layout and the κλόουζ απς.... hahahahahahaha
    as for your mama...too funny.... treasure these moments!!
    hugz
    irini

    ReplyDelete
  4. χαχαχαχ! ακόμη γελαω με το τσακ νόρις! Συμφωνώ κι εγώ με τα ελληνικά στο blog ,άλλωστε υπάρχει και η μετάφραση! Όσο για τις φωτογρφίες επειδή είναι πολύ καθαρό το blog σου, είναι πολύ ωραίες σε αυτό το μέγεθος - ειδικά αυτή που δείχνει ολόκληρη τη σύνθεση. Οι υπόλοιπες ποτ έχουν τις λεπτομέρειες θα μπορούσαν να είναι και μικρότερα μεγέθη.
    Τώρα, για το συγκεκριμένο layout δεν εχω λόγια... Είναι τέλειο! Πήρες το σκετς και το απογείωσες! Χίιιλια μπράβο :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νατάσα,για τις λεπτομέρειες έχεις δίκιο.Αμφιταλαντεύομαι για το μέγεθος κι εγώ.Γουάου.Χαιρομαι που συμφωνούμε και που σε διασκέδασα.Φιλάκια.

      Delete
  5. Wow, really gorgeous layout, love it! Thanks so much for playing along with us at The Studio!

    ReplyDelete
  6. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι πιο απολαυστικό η περιγραφή σου ή η συνθεση σου!!!! Με τις συνθέσεις σου τελευταία έχω μπεί και πάλι σε σκέψη μήπως ξαναδοκιμάσω να φτιάξω κανένα layout...

    υγ και η δική μου μαμά την έχει δεί χάκερ στα γεράματα και μας σπάει τα νεύρα όλων με τις απορίες της χιχι μάλλον ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε τα χρόνια που μας διάβαζαν χιχι

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχαχαχαχαχα.Χακερ.Χαχαχαχα
      Να δοκιμάσεις.Άλλωστε πιάνουν τα χεράκια σου.

      Delete
  7. άλλη μια απίστευτη ερμηνεία ενος καλού σκέτς!το λατρεύω το στυλ σου!το ράψιμο δε κάνει όλη την διαφορά!
    συμφωνώ με την χρήση της ελληνικής γλώσσας, και εγώ επιμένω ελληνικά, εκτός ελάχιστον εξαιρέσεων...όσο για την μαμά σου, τι να πώ, μπράβο της και μπράβο σου!μου αρέσουν πολύ οι 'μοντέρνες' μαμάδες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ράψιμο είναι η αγαπημένη μου διαδικασία τώρα τελευταία.Σ'ευχαριστώ πολύ.

      Delete
  8. παντα μου αρεσει να ..σε επισκεπτομαι!!εχεις ενα μοναδικο τροπο να κανεις την αναρτηση σου απολαυστικη!!!!Γελασα με το... θεμα της μαμας σου...η συνθεση σου ..τελεια!!!οσο για την εμφανιση του μπλογκ σου..δεν μπορω να πω κατι....λογω του..ατυχηματος εχω συνδεσει αλλη οθονη (προσωρινα) στο λαπτοπ...και ολα τα δειχνει τεραστια!!!φιλια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατερίνα,θενκ γιου.Όσο για τη νέα εμφάνιση του μπλογκ μη νομίζεις,δεν τα βλέπεις όλα τεράστια.....ΕΙΝΑΙ όλα τεράστια.Χα!

      Delete
  9. Καταλαβαίνω πολύ καλά το θεματάκι με τη μαμά σου, το έχω κι εγώ. Και έχει και η δική μου πιστοποίηση ECDL (!). Είναι, όμως, αξιοθαύμαστες, δε μπορείς να πεις! Είναι σα να μας έλεγες εμάς, τώρα, να μάθουμε να διαβάζουμε. Εύκολο είναι; Δεν είναι! Μπράβο στη μανούλα, λοιπόν!
    Οι φωτογραφίες είναι καλές σε αυτό το μέγεθος. Πιο καλές. Πρέπει να βλέπουμε τις λεπτομέρειες σε αυτού του είδους τη φωτογραφία, λόγω του αντικειμένου τους εννοώ.
    Το δε μπάννερ, νομίζω ότι θα μπορούσες να το έκανες λίιιιιιγο καλύτερο. Όχι ότι δεν είναι καλό και έτσι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα μεταφέρω στη μαμά μου τα μπράβο.Και ανταποδίδω στις υπόλοιπες μανάδες τελικώς.
      Για το μέγεθος,σκέφτομαι κι εγώ διάφορα.Σ'ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις.

      Delete
  10. What a great page, love all the circles and stitching and colour and papers....just beautiful.

    ReplyDelete
  11. Great take on our sketch! Love the twist and the sewn circles!

    ReplyDelete
  12. Πολυ ωραίο ελεν, οι .."χαρταετοι" ειναι πολυ χαρουμενοι μα πιο πολυ μ'αρεσουν τα σχολια της μαθητριας/μητερας, συντομα και περιεκτικα σαν πραγματικά σχόλια σε καρτέλα μαθητή! χιχιχι

    ReplyDelete
  13. Είναι πολύ όμορφη η σύνθεση σου, αλλά και οι φωτογραφίες είναι τέλειες! Σαν τις μαμάδες δεν έχει. Και μια μέρα θα τη πεις, ρε μαμά, πως το έκανες αυτό; Γιατί είναι να μν πάρουν φόρα! Καλώς σε βρήκα λοιπόν!

    ReplyDelete
  14. υπέροχη και αυτή η σύνθεσή σου! μου αρέσουν πολυ οι κύκλοι επομένως είναι από τις αγαπημένες μου! Θέλω να δοκιμάσω και εγώ το ράψιμο μια και έχουμε και μηχανή στο σπίτι αλλά εκτός από το ότι είμαι λίγο τεμπέλα είμαι και το αντίθετο της καλής νοικοκυράς! Δεν έχω δοκιμάσει ούτε κουμπί να ράψω, πρέπει να πείσω τον άντρα μου να μου δείξει!!!

    ReplyDelete
  15. Μια χαρά την βρίσκουμε την μαμά!Εμάς πάλι είναι πιο παραδοσιακή!Αλλάο μπαμπάς μας...rocks!!!!!
    Οι συνθέσεις σου είναι όλες πολύ πολύ όμορφες!Και το μέγεθος των φωτογραφιών είναι μια χαρά!Και μπράβο σου για το ότι επιμένεις να γράφεις στα ελληνικά!
    Καλώς σε βρήκαμε!

    ReplyDelete
  16. Και το blog μου αρέσει όπως το κάνεις καθαρό, και οι φωτογραφίες πολύ καλές - θα συμφωνήσω ίσως με τις λεπτομέρειες λίγο πιο μικρές, και ίσως λίγο πιο "μακρυά" μεταξύ τους για να "αναπνέουν" λίγο παραπάνω - αν γίνομαι κατανοητή;;;

    Το layout όπως πάντα ΑΨΟΓΟ και η ανάρτησή σου και πάλι με έκανε να γελάσω, να'σαι καλά.

    Όσο για την μητέρα σου... τζόιν δε κλαμπ!!! Με τα τεφτεράκια της κι η δική μου στην αρχή να σημειώνει τα πάντα, τηλέφωνο "αυτό πώς το κάνω κι εκείνο πώς γίνεται"... Τώρα πλέον έχει φτάσει σε σημείο που αν θέλουμε να της στείλουμε μήνυμα της γράφουμε στο facebook αντί να της στέλνουμε sms. Και δεν υπερβάλλω, είναι γεγονός! Το κινητό δεν το κοιτάει για μηνύματα, το facebook όμως το τσεκάρει συχνά-πυκνά!

    ReplyDelete
  17. Really cute and inspired layout ^_^

    ReplyDelete
  18. WOWWWW Έλενα!!Τι υπέροχη σύνθεση είναι αυτή?????Μου αρέσει τρελά τρελά τρελά(όπως όλες οι συνθέσεις σου άλλωστε)!!!Την εμφάνιση του blog σου δεν μπορώ να την σχολιάσω γιατί το βλέπω από το iphone και όπως καταλαβαίνεις βλέπω μόνο το header το οποίο είναι φοβερό!!!Άσχετο αλλά αυτή την ανάρτηση σου δεν μου την εμφάνισε στο google reader...Θα το ψάξω.Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  19. Πολύ όμορφες οι συνθέσεις σου. Χάρηκα που σε βρήκα και εύχομαι να τα λέμε!

    ReplyDelete
  20. Η σύνθεση σου για μια ακόμη φορά φανταστική!
    Τη χαίρομαι τη μανούλα σου! Μπράβο της!
    Για την εμφάνιση του blog δεν έχω σχόλιο... μου αρέσει!
    Καλημέρες!

    ReplyDelete
  21. Wow Elana - this is beautiful!! Thank you so much for playing along with us at The Studio!!

    ReplyDelete
  22. What a super take on the sketch. I love it!
    Sue x

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog