22.5.14

Mostly white

Πάντα ήθελα να φτιάξω ένα λευκό layout και τις προάλλες το κατάφερα.Και θέλω πολύ να σας το δείξω γιατί το αγάπησα και το τοποθέτησα στα top 5 της καρδιάς μου.



 Χαρτί με σχέδια έβαλα μόνο ένα άτονο πίσω από τη φωτογραφία αλλά πουθενά αλλού στο layout.Μόνο χαρτί αφής και αυτή την πανέμορφη κάρτα PL που μου χάρισε η φιλεναδούλα Μαρία.Α!Και washi tape για το πάνω μέρος της σελίδας.Κράτησα τους τόνους των χρωμάτων χαμηλά και νομίζω ότι αυτό ήταν που μου άρεσε περισσότερο απ'όλα.τον τίτλο τον έγραψα και τον έκοψα με τα χεράκια μου.

 Πέρασα μια μικρή οδύσσεια με την επεξεργασία της σελίδας γιατί όταν άνοιγα τα χρώματα,έχανα τις λεπτομέρειες ενώ με την αντίθετη διαδικασία έβγαιναν γκρι.Άτιμο λευκό.Τελικά μάλλον έφταιγαν οι λήψεις οπότε το ξαναφωτογράφησα και όλα οκ(παίδεμα ήταν και πάλι...τσ τσ τσ).

Εδώ σας αφήνω και σας εύχομαι να έχετε καλή μέρα(τώρα έρχομαιιιιιιιιι.....).
Ματς











18.5.14

On a beautiful day layout

Πάλι ροζ.Ναι ξερω.Αλλά σαν το ροζ δεν υπάρχει  άλλο χρώμα.Αυτά!

  Έβαλα λίγη κόλλα με glitterπάνω στο λουλουδάκι να το τονίσω.


 Έκοψα το εσωτερικό από ένα αρχαίο tag και εκτύπωσα τον τίτλο πάνω του.



Έμπνευση:Rahel Menig

13.5.14

Good times

Με κάτι παλιότερα(πολύ όμως)και κάτι φρεσκότατα υλικά,έφτιαξα αυτό το layout.Έβαλα αρκετές από αυτές τις στρουμπουλές καρδιές τις οποίες έβαψα με κοραλί ακρυλικό χρώμα και σε κάθε καρδιά έβαζα και λίγο παραπάνω ασπρο.Οι υπόλοιπες είναι αυτοκόλλητα από το daydreamer.Λίγα χαρτάκια εδώ και λίγα παραπέρα.Και στο τέλος αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτή τη σφραγίδα απο το lovestruck της amy tan για να μοιάζει το χαρτί σαν εξώφυλλο από τετράδιο.Μ'αρέσει τόοοοσο πολύ και είναι σχεδόν αχρησιμοποίητη.Κρίμα!

Να το λοιπόν:



 Αυτά για σήμερα 
Πολλά φιλιά
Ματς

10.5.14

Jaws

Ο ανιψιός μου αγαπάει έναν καρχαρία.Μαζί κοιμούνται,μαζί ξυπνάνε.Μεγάλος έρωτας.Κι εγώ είπα να του αφιερώσω ένα layout για του λόγου το αληθές.


 

Πολλά φιλιά σε όλες
Ματς μουτς

6.5.14

Ένα στα γρήγορα

Σε λιγότερο από μία ώρα και μόνο με υπόλοιπα,έφτιαξα ένα αλμπουμάκι,γιατί είχα λίγο χρόνο σήμερα το πρωί.Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που το κατάφερα τσακα τσάκα.Γιέα!

Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι το πήρε η κολώνα του σπιτιού να το δώσει στους γονείς του(κλαψ φέρτο πίσω γαμώτο).Στην αρχή είπα "ναι,ΟΚ,πάρτο" αλλά το μετάνιωσα μόλις τον πήγα στο σταθμό.Άς πρόσεχα....

Α!Υπάρχει κι άλλο θλιβερό.Αυτό το χαρτί με την πεταλούδα που έχω βάλει στο εξώφυλλο (polka dot party)το έχω τόσο καιρό (και μάλιστα διπλό) και το κρατούσα για κάτι ιδιαίτερο(ξέρεις,μια δεξίωση στου πρέσβη!)και τελικά πάλιωσε και κατάντησε "υπόλοιπο".Ποτέ ξανά!

Ας πάμε στο προκείμενο τώρα




Αυτά λοιπόν.
Ελπίζω να σας άρεσε.
Σας φιλώ.
Ματς μουτς

3.5.14

For the love of hearts

 
Ένα ακόμα layout με το μωρούλι μου
 
 


 
Μια ερώτηση έχω μόνο και είναι σοβαρή:
Πόση ώρα σας παίρνει να τελειώσετε μία σελίδα?

friends

Search This Blog