29.3.14

Μια περσινή φωτογραφία

Δεν θυμάμαι να έχω ξανακόψει τόσα πολλά χαρτάκια μέσα σε τόσες λίγες μέρες.Μακάρι να μπορούσα να σας τα δείξω όλα αλλά τα περισσότερα τα έφτιαξα για το HDP.Απολογισμός:7 μέρες 7 layouts.Αυτό για μένα είναι ρεκόρ μια και για να ολοκληρώσω μία σελίδα είμαι ικανή να παιδεύομαι και 5 ώρες συνεχόμενες.Συνυπολογίζοντας και το ότι είμαι φιλοξενούμενη στης αδερφής μου όλο αυτό το διάστημα,μπορώ με κάθε βεβαιότητα να το αποκαλέσω και άθλο.Προσπαθώ να επιταχύνω τις διαδικασίες όσο μπορώ για διανύω περίοδο μεγάλης έλειψης ύπνου.Τα πιτσιρίκια-τρία στον αριθμό-ξυπνανε ντόμινο....στις έξι ο πρώτος και στο τσακίρ κέφι στις εφτά το δικό μου.Η σειρά ποικίλει καθημερινά.

Στο θέμα μου τώρα.Συνεχίζω με το αμόκ της crate(πήρα πολλά παναθεμά με-δεν τελειώνουν με τίποτα τα άτιμα).Κόβω κόβω και το άκοφτο έχουν.

Είχα λοιπόν αυτή τη φωτογραφία από περυσι το καλοκαίρι και ήθελα καιρό να τη χρησιμοποιήσω γιατί την αγαπώ πάρα πολύ μια και  είναι από τις ελάχιστες που έχω μαζί με το μωρούλι μου.Κι αυτό όχι γιατί φιλοτιμήθηκε κανείς να μας φωτογραφίσει (πόντος) αλλά γιατί δοκίμαζα το τριπόδι που αγόρασα τότε.

Να τι έφτιαξα:

 
 και μερικά κοντινά



Πολλά φιλιά και θα επανέλθω συντόμως
Ματς
 
 

18.3.14

Χαρτάκια με παρέα κι ένα περίεργο χέρι

Την περασμένη εβδομάδα την πέρασα μακριά από το σπίτι μου,με φανταστική παρέα,πολύ γέλιο,πολλά χαρτάκια και πλέξιμο.Indoor sports.Ήθελα να δώ και το φως στο τούνελ αλλά η φανταστική παρέα δε με άφησε...να τα λέμε αυτά....Αντ' αυτού με εξανάγκασαν να πειραματιστώ  με νερομπογιές.Δύσκολο πράμα το πινέλο....Το διασκέδασα όμως (στο τέλος).

Επίσης ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσα να κόψω χαρτάκια αλλά και να ολοκληρώσω ένα layout εκτός σπιτιού και να είμαι και ευχαριστημένη.Και να μπορώ να το αναρτήσω κιόλας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:


 Έχω μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών αυτού του χεριού που το συναντά κανείς παντού μέσα στο σπίτι μου.Λογικό αφού ξεφυτρώνει πάνω στα τραπέζια και μονίμως μου χύνει τον καφέ.Αρπάζει σε ανύποπτο χρόνο τα τηλεκοντρόλ και φάε μετά το σπίτι να τα βρείς.Γραπώνεται από τις σακούλες των σκουπιδιών για να στηρίζεται και να μπορεί να τις γλύφει καλύτερα και κλέβει mouse.Τραβάει σουπλά και σουβέρ από χαραμάδες συρταριών.Στη συγκεκριμένη φωτό παλεύει για το δικαίωμα του στα μωρομάντηλα.

Να και μερικές λεπτομέρειες:



Πριν κλείσω την ανάρτηση,θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Μαρία που μας φιλοξένησε (εμένα και το χέρι της σύνθεσης με τη φυσική του συνέχεια βεβαίως βεβαίως) και στη Νατάσα (μαζί με τη Μαρία και τη Φωτεινή φυσικά)που ήταν συνδυαστικά η τέλεια παρέα!

Σας αφήνω και σας φιλώ
Ματς.

17.3.14

Histoires De Pages international version improved

Let’s talk layouts – issue 2
The second international issue is now available on the website :

www.histoiresdepages-international.com

It includes enlarged layouts so that you can see the slightest detail in this new version of 180 pages. You can view the first 25 pages for free.
Enjoy!!!!
 

10.3.14

Love

Αυτό είναι το layout που έφτιαξα χτες με βασανιστικά αργό ρυθμό,όπως πάντα,και μόνο(σχεδόν)με προιόντα της crate paper που στοκάρισα τις προάλλες.Και επειδή είναι τόσο ονειρεμένα,ήθελα να τα κολλήσω όλα πάνω στη σελίδα.Φυσικά δεν το έκανα.Δεν μπόρεσα.Αδύνατον!Αυτός είναι ένας στόχος που κάποια στιγμή θα πετύχω.Προς το παρόν,"πρωτοτύπησα" με λίγα και καλά.

Ορίστε λοιπόν τι βγήκε.


 Και από κοντά:



Σας χαιρετώ και σας φιλώ.
Ματς

friends

Search This Blog