24.2.14

The forgotten

Έχω μια πολύ σύντομη ανάρτηση να κάνω.Είναι ένα layout που έφτιαξα εδώ και μερικές εβδομάδες και είχα ξεχάσει εντελώς την ύπαρξη του.Και τώρα που όλοι κοιμούνται και με τον τρόμο ότι όπου νά 'ναι θα ξυπνήσουν,πράγμα που σημαίνει ότι ο υπολογιστής θα ξανανοίξει το βράδυ,είναι η κατάλληλη στιγμή να το ποστάρω.




Καλή εβδομάδα σε όλες.
Φιλιά πολλά

17.2.14

My precious χαρτάκια

Ξέρετε τι κάνω όλη μέρα;Χαζεύω τα καινούργια μου χαρτάκια.Ανοίγω το κουτί,τα ξεφυλλίζω,τα μυρίζω και το ξανακλείνω.Νυχθημερόν.Έχω πάρα πολύ καιρό να πάθω τέτοια παράκρουση.Μπορεί και πάνω από χρόνο.Κι έτσι όπως είμαι σχεδόν έγκλειστη,νομίζω πως έχω γίνει το gollum.Χωρίς πλάκα.Και αυτό το layout που έφτιαξα χτες το βράδυ-με τα συγκεκριμένα ονειρεμένα,καταπληκτικά και παραμυθένια μου χαρτάκια-εντελώς συμπτωματικά-το ορκίζομαι στα χαρτάκια μου δηλαδή-το ονόμασα "precious moment".Oκ τώρα έχω αρχίσει ν'ανησυχώ λιγάκι που το είδα γραμμένο.

Μετά από τρία βράδια,που παλέυω με τη νύστα,τελικά κατάφερα να τα κόψω(ξέρετε...αυτά τα χαρτάκια που έλεγα παραπάνω)χτες.Τι απόλαυση,Παναγίτσα μου!!!Θα προτιμούσα βέβαια να το κάνω με το φως της μέρας, που η απαράμιλλη ομορφιά τους με συγκλονίζει περισσότερο,αλλά ας μην είμαι αχάριστη.

Το layout μου είναι το εξής και έγινε για το pagemaps γιατί έχει ένα δώρο που θα ήθελα πολύ να  κερδίσω.Αν δεν βαριέστε μπορείτε να το δείτε στο ακριβώς από πάνω link.


Tα χαρτιά και τα photo overlays είναι από τις καινούργιες συλλογές της crate paper,style board kαι oh darling.Tα αγαπώ...(το ξανάπα ε;).

Αυτά,καλές μου φιλενάδες που είστε και σεις με τα ψαλίδια στα χέρια .Σας αφήνω και σας φιλώ.

8.2.14

Be happy!

Είχα αγοράσει για τα γενέθλια της Μάρως κάτι πανέμορφα πουά doilies ελαφρώς διάφανα τα οποία ξέχασα να χρησιμοποιήσω όταν ήρθε η ώρα.Τι πρωτότυπο για μένα!Αλλά ας είναι καλά το χόμπυ που όλα τα σφάζει,όλα τα μαχαιρώνει.

Πριν καταλήξω στο που ακριβώς το θέλω,το ζάλισα πηγαινοφέρνοντάς το πέρα-δώθε,πίσω από τη φωτογραφία και μπροστά της,αν φας ή διπλωμένο κοκ.Τελικά νομίζω πως βρήκε τη θέση που του πρέπει.

Αυτό το layout ,που έφτιαξα για την πρόκληση του memories trend, είναι αφιερωμένο στο μπουμπουκάκι μου που έκλεισε τον ένα χρόνο πριν τρεις εβδομάδες.



Πολλά φιλιά και εις το επανειδείν
Ματς μουτς

1.2.14

"Almost ready" layout

Όταν πρωτοάκουσα και είδα τα mood boards τα θεώρησα άνευ ουσίας και περιττά.Είπα δεν τα χρειάζομαι μια και όλα είναι θέμα καθαρης και προσωπικής έμπνευσης.Νομίζω ότι έκανα λάθος.Πραγματικά πολλές διαφορετικές εικόνες με ή χωρίς κάτι κοινό είναι δυνατόν να πετύχουν το σκοπό.Από σήμερα επισήμως τα αποδέχομαι και για να  πιστοποιήσω την απόφαση μου,έφτιαξα το πρώτο μου layout για το Life Paper Scrapbook, πάνω σε αυτό το συνδυασμό:


 Πήρα την εμπνευση από κάποια  χρώματα και τις γιρλάντες(;)πάνω δεξιά.



Κι από πιο κοντά


Αυτό το σκουφάκι το έφτιαξα για τη Μάρω και είναι(ναι ναι είναι)αγελάδα.Διάλεξα ροζ(λάθος) και μάλλον μοιάζει περισσότερο με γουρουνάκι αλλά ευτυχώς αυτή που το φοράει(είναι έτοιμο πια)δεν έχει άποψη για το ποιό οικόσιτο έχει σκαρφαλώσει στο κεφάλι της.Αυτά είχα να σας πω και σας αφήνω για να επιστρέψω στο φρενήρες σαββατόβραδο με πυτζάμες.
Σας φιλώ.
Ματς μουτς 


 

friends

Search This Blog