16.7.12

OUAS July challenge

Με την ελπίδα να μην έχω λιώσει από τη ζέστη μέχρι να τελειώσω την ανάρτηση,σας χαιρετάω.Χτες ήταν το ντεμπούτο της δεύτερης σχεδιαστικής ομάδας του once upon a sketch blog challenge.Τo θέμα είναι οι φίλοι και η πρόκληση έχει και σχέδιο που πρέπει να βασιστεί κανείς για να πάρει μέρος(για περισσότερες λεπτομέρειες, πάτε από το blog να κατατοπιστείτε)
Το σχέδιο:




και η δική μου συμμετοχή:


Πριν καιρό έπεσα πάνω σε κάτι άκρως διασκεδαστικά λογάκια σχετικά με τις φιλίες(όσο κι αν προσπάθησα δεν μπορέσα να βρω ένα λινκ να σας δώσω κι αν κάποια από σας γνωρίζει κάτι σχετικό ας με ενημερώσει).Λοιπόν.

Έλεγε πως η φίλη σου όταν έχεις πιει,θα σου πάρει το ποτό από τα χέρια για να μη γίνεις χάλια.Η καλύτερη σου φίλη όμως θα σου παραγγείλει ένα ακομα σφηνάκι για να γελάσετε κι άλλο.(μου 'χει συμβεί)

Η φίλη σου όταν σου δανειστεί ένα βιβλίο θα σου το επιστρέψει σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε άριστη κατάσταση,ενώ η καλύτερη σου φίλη θα το φέρει πίσω-λέμε τώρα- μετά από κανένα χρόνο,λεκιασμένο και με τσακισμένες σελιδες(το έχω κάνει και μου το έχουν κάνει)

Ακούς ,μπαρμπούνι;Και μια και το θυμήθηκα εκτός από το βιβλίο πριν από έξι εφτά χρόνια είχα φέρει σπίτι σου το τάβλι μου............

Αφιερώμενο στη φιλεναδούλα μου που παντρεύεται σε μερικές εβδομάδες.

So this is my first layout as a member of once upon a sketch challenge blog design team.The theme is friends and there is a sketch to follow as well.If you go over the blog, you'll find all the useful info to take part in the challenge.Have fun.

See you 
xoxo,
Elena.

1.7.12

get creative july challenge

Για να πάρει κανείς μέρος στην πρόκληση του get creative για τον  Ιούλιο,τη μοναδική γι' αυτό το μήνα,πρεπει ν'ακολουθήσει το σκετς της Μελένιας,όσο πιστά ή χαλαρά προτιμά η καθεμιά.
Δείτε τη δική μου εκδοχή:


Οι φωτογραφίες είναι από ενα ρώσικο βιβλίο που αγόρασα τις προάλλες από τη λαική αγορά σε εξετευτελιστική τιμή.Κράτησα το στυλ πολύ απλό και χρησιμοποίησα παστελ χρώματα που είναι πολύ φρέσκα και καλοκαιρινά.
Για περοσσότερες λεπτομέρειες και οπτικό υλικό των υπολοίπων σελίδων και του φανταστικού δώρου  που μπορείτε να κερδίσετε,πάτε μια βόλτα από το blog
Σας φιλώ και σας ευχομαι καλά μπάνια.Πλιτς!

friends

Search This Blog