8.2.12

O άσος πίκα συναντά τη ντάμα κούπα

Όταν γνώρισα την κολωνίτσα,ήμουν περίπου δεκαοκτώ χρονών.Πήγαινα για καφέ με τις φιλεναδούλες μου στο μαγαζί που δούλευε.Εκείνος χάζευε τα ψηλά κορίτσια με μίνι κι εγώ έψαχνα ν'αγαπήσω έναν κουλτουριάρη λεχρίτη με μαλλιά και, οπωσδήποτε, ροκ τύπο απ'αυτούς που έβλεπα κάθε μέρα στη σχολή μου.Αυτές οι συναντήσεις με λίγες κουβεντούλες μεταξύ μας,περιορίζονταν στις διακοπές των Χριστουγέννων,του Πάσχα και του καλοκαιριού.Μετά χαθήκαμε.Το μαγαζί έκλεισε.Όχι ότι ανησυχούσε ο ένας για την ύπαρξη του άλλου.Σε καμία περίπτωση.Ειλικρινώς και με το χέρι στην καρδιά.
Περίπου είκοσι  χρόνια αργότερα κι ενώ έχω επιστρέψει στη γενέτειρα μου,παρέα με μια από κείνες τις παλιές φιλεναδούλες μου αποφασίζουμε να πάμε να μάθουμε bridge.Aυτή η δουλειά της εκμάθησης κράτησε δύο χρόνια(δύσκολο παιχνίδι το αναθεματισμένο)παρέα με τους σχεδόν ετοιμοθάνατους καθηγητές μου ,που είχα να τους δώ από το σχολείο....Εκεί λοιπόν ξανασυνάντησα τη νυν κολώνα κάποια στιγμή που ήρθε Λάρισα(είχε μετακομίσει στο μεταξύ στην Κατερίνη)να παίξει στον όμιλο.Εγώ χρειαζόμουν μαθήματα(μη γελάτε,είπαμε είναι δύσκολο),εκείνος ήθελε να κάνει το δάσκαλο(είναι όντως πολύ καλός)και έτσι καταλήξαμε μαζί.Η παρακάτω σύνθεση είναι για 'κείνον (και για το once upon a sketch βέβαια-μην ξεχνιόμαστε).
Η αγάπη είναι το θέμα και μάλιστα για ένα αρσενικό που υπάρχει στη ζωή μας.

                              Καλό βράδυ σε όλες σας.Πολλά φιλιά.

10 comments:

  1. Υπέροχη σύνθεση Έλενα, και πολύ ωραία ιστορία ... να γνωριζεις όμως ότι για να είναι έγκυρο για την συμμετοχή πρέπει να έχει και journalling ... απλά στο λέω για να ξέρεις! Ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας! :)

    ReplyDelete
  2. I love your blog, all you do is beautiful :)

    ReplyDelete
  3. Love your clean cut page, makes the picture come out!! Very nice, Thanks for joining us at OUAS, channa

    ReplyDelete
  4. Ελενα υπεροχη συνθεση...πολυ ομορφη ιστορια!!!!καλη επιτυχια...και συγχαρητηρια για την προκριση σου!!

    ReplyDelete
  5. Το συγκεκριμένο layout το απέσυρα από once upon a sketch γιατί δεν πληρούσε τους όρους.Παρέλειψα το journaling.(Ελένη σ'ευχαριστώ που μου το είπες,νόμισα ότι δεν είναι απαραίτητο).Κλαψ!!
    Κοπέλες,νάστε καλά.Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Είστε πολύ γλυκιές.

    ReplyDelete
  6. όπως και να έχει είναι ένα υπέροχο layout, απο αυτά που χαζεύω και προσπαθώ να μιμηθώ...!!!και η ιστορία πολύ ρομαντική!!!
    Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

    ReplyDelete
  7. Καλημέρα! Βρε Ελένη μου γιατί το απέσυρες..? θα μπορούσες να γράψεις το κείμενό σου σε καποιο σημείο - πχ σαν κορνίζα γύρω γύρω, - κρίμα είναι να μην συμμετέχεις ειναι υπέροχη σύνθεση!

    ReplyDelete
  8. Ταλαντούχο Ελενάκι είναι φανταστικό! Θαυμάζω τον τρόπο που πετάς τα πράγματα πάνω στη σελίδα!
    Έχει μια αρμονία, μια τσαχπινιά μια ιδιαιτερότητα και μου αρέσει πολύ!
    Να τη χαίρεσαι την κολώνίτσα για μια ζωή!
    Καλημέρες!

    ReplyDelete
  9. Τι ωραία ιστορία!!Στην ζωή δεν υπάρχουν συμπτώσεις!Για την σύνθεση τι να πω?Υπέροχη όπως πάντα!Καλή επιτυχία!

    ReplyDelete
  10. Ωραία ιστορία!!! Και πολύ ωραίο layout όπως πάντα!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)

friends

Search This Blog